norahansen.blogg.se

Bara 4 dagar kvar 😄

Publicerad 2016-09-30 08:59:12 i

Taggar till döden för USA nu 😉 IgĂ„r var Mamma och jag och handlade inför resan. Jag fattar fortfarande inte hur jag ska kunna fĂ„ med mig allt 😂 Det Ă€r sĂ„ mycket som ska med. Olika pengar, massa klĂ€der, adaptrar, gĂ„vor till alla osv osv. 
Köpte en ny resvĂ€ska 😊 skickar bild pĂ„ den sen!

Första tĂ€vlingen med Mir 😃

Publicerad 2016-09-27 05:14:19 i

Hej hej! I lördags var ju min första tĂ€vling med Mir, och det var först och frĂ€mst super roligt 😄
Mir var stencool hela tiden, inte alls rĂ€dd för nĂ„got. Han har ju tĂ€vlat en hel del. SĂ„ han kunde sin sak 😉
Det var nog bara jag som var nervös hehe... vilket gjorde att i första klassen sĂ„ glömde jag banan. Och det resulterade att jag tog en volt och fick 4 fel för det. Det var Ă€ndĂ„ en bra bana. Mitt fel, men jag har Ă€ndĂ„ inte tĂ€vlat mycket alls sĂ„ nĂ„ja. 
Klass nummer 2 gick mycket bĂ€ttre! 😊 DĂ„ hade jag bĂ€ttre grundgalopp och glömde inte banan 😂 Visst kom det lite missar hĂ€r och dĂ€r. Men roligt var det!
I omhoppningen sĂ„ skitpetade vi dock ner sista hindret... synd för det hade annars varit en superbana bĂ„de grundomgĂ„ngen och hoppningen. 😡 men jag red ju egentligen inte för att vinna och det var en bra bana annars sĂ„ mer Ă€n nöjd kan jag knappast vara! 😄 Vill ocksĂ„ sĂ€ga tusen tack till Nike som var med som hĂ€stskötare och Dennis som chaufför 😙 JĂ€tteroligt 😅 Har nog bilder pĂ„ kameran. Men nu fĂ„r ni nöja er med det hĂ€r. 

Vet ni vad?!

Publicerad 2016-09-23 12:33:12 i AllmÀnt,

Skrev faktiskt hÀr för ett x-antal mÄnader sedan att sÄ fort jag fÄr tid över (nÄgot som verkar förekomma vÀldigt sÀllan i mitt liv) sÄ skulle jag berÀtta för er vad som kommer att hÀnda nu i höst!
NÄja, nu har jag Àntligen klarat av provveckorna i skolan. HUR vet jag inte men I'm still alive! :D Och har en liten stund över sÄ dÄ tÀnkte jag att jag ska berÀtta för er.  
Jag ska till USA om sÄ lite som 11 DAGAR (!!!!!)
Detta har varit planerat vÀldigt lÀnge, men nÀr och hur var har varit sÄ osÀkert att jag inte har skrivit om det sÄ mycket pÄ förhand. Jag ska inte till USA bara för att. Utan det Àr med ett projekt som min Mammas skola och vÄr skola ordnar. Vi ska till Seattle och till Vancouver i Kanada. Vi Àr 22 stycken elever + 5 lÀrare. Jag reser med Ärkursen som gÄr över mig. Men alla Àr jÀttesnÀlla och trevliga sÄ det ska nog gÄ bra :)
Vi ska vara i Seattle nÄgra dagar och sen ska vi till ett litet stÀlle som heter La Conner som ligger kanske 100 km norr om Seattle, dÀr har vi en vÀnskola och vi ska bo med vÀnfamiljer. Min "vÀn" eller vad man ska sÀga heter Aubre och hon har varit hÀr i Finland i samma projekt. Vi Àr lika gamla och hon Àr supertrevlig!
Sen sÄ ska vi över till Kanada och besöka en privatskola och bara allmÀnt turista. Vi ska Àven gÄ pÄ en NHL ishockeymatch och Àven fast jag typ kan ingenting om ishockey sÄ ser jag fram emot det jÀttemycket.
Detta ska bli en sÄÄÄÄ rolig upplevelse och jag Àr sÄ tacksam för att jag fÄr chansen att Äka med.
USA in my <3
Bildresultat för Seattle
 
Bildresultat för ŽLa conner
Bildresultat för vancouver canada
 
Mir kommer Malin och Lina att sköta om. Även Nike dĂ„ hon Ă€r hemma. JĂ€tteglad för det och det kĂ€nns som om jag inte alls kommer behöva oroa mig för honom ;)
 
 

HopptrĂ€ning med Mir 💕

Publicerad 2016-09-22 12:01:25 i

JĂ€tteduktig Mir igĂ„r 😊
Vi var pĂ„ vĂ„r andra hopptrĂ€ning (för M) 
och det var minst lika roligt som förra gĂ„ngen! Ju mer knappar jag hittar pĂ„ Mir, desto roligare Ă€r det. Han Ă€r alltid minst lika taggad som jag pĂ„ trĂ€ning och det gör det sĂ„ spĂ€nnande 😉 
IgĂ„r hoppade vi 2 hinder pĂ„ varje lĂ„ngsida som var ett rĂ€ttuppstĂ„ende och en oxer. Och sĂ„ hade vi en linje pĂ„ 24 meter som var böjd. Vi hoppade bĂ„de vattenmatta och med blĂ„a tunnor under hindrena och Mir hoppade dem faktiskt bĂ€ttre Ă€n jag trodde! 😄 nĂ„t stopp, men det tar jag helt sjĂ€lv pĂ„ mig! ✋ Lade honom en gĂ„ng helt brutalt fel till hindret, och han gjorde bara rĂ€tt som stannade. Och en gĂ„ng sĂ„ glömde jag benen 😂 Han Ă€r tacksam pĂ„ det sĂ€ttet att han inte tar Ă„t sig fast man rĂ„kar komma fel pĂ„ ett hinder eller tvĂ„. Han jobbar pĂ„ och hjĂ€lper en med det 😙
PĂ„ lördag sĂ„ kommer jag göra en rĂ€tt spontan grej... vet fortfarande inte hur det kommer gĂ„ 😉 men jag ska vara med i en tĂ€vling! Det Ă€r en liten klubbtĂ€vling, sĂ„ inget allvarligt. Vi ska bara dit och trĂ€na. Men nervös kommer jag att vara! Har ju inte tĂ€vlat sĂ„ mycket sjĂ€lv. Men nĂ„ja, vi kör pĂ„ skoj och har kul. SĂ„ fĂ„r det gĂ„ som det gĂ„r 😉 Jag mĂ„ste bara komma ihĂ„g att rida med tillrĂ€ckligt korta tyglar, bromsa med YTTERTYGELN, inte inner i svĂ€ngarna. Hitta rytmen och ha benen nĂ€ra. LĂ„ter inte alls svĂ„rt eller 😂

Dagen dĂ„ jag blev 16 Ă„r 😃

Publicerad 2016-09-20 14:56:33 i

Idag Ă€r det min födelsedag! Wiiee 😂😃😄
Har fĂ„tt mĂ„nga grattisar idag, sĂ„ Tack för det ❀ Annars Ă€r det bara som en helt vanlig dag, ska öva pĂ„ hĂ€lsokunskap och rida min kĂ€raste Mir pĂ„ planen. Hoppas han sköter sig. 😉 Det skulle vara kul nu pĂ„ min födelsedag 😂😊

AlltsĂ„ det hĂ€r gĂ„r inte bra 😂😂

Publicerad 2016-09-09 12:13:00 i AllmÀnt,

Min uppdatering pÄ den hÀr bloggen har gÄtt HELT fullkomligt Ät skogen den hÀr veckan som ni kanske har mÀrkt.
Bara jag skulle fĂ„ in det i mina vanliga rutiner att blogga sĂ„ skulle det va lite lĂ€ttare 😉
IgÄr red jag pÄ min första hopptrÀning med Mir, och det var jÀtteroligt!
Mir Ă€r super pĂ„ de sĂ€ttet att Ă€ven  fast vi kommer fel, sĂ„ hoppar han och hjĂ€lper mig Ă€ndĂ„ 😊 Jag Ă€r vĂ€ldigt ovan med storhĂ€st nĂ€r det gĂ€ller hoppning, men jag tyckte att det var skitkul i alla fall 😆 bara att trĂ€na vidare och fĂ„ mer följsamhet i sprĂ„ngen. 
VĂ€rldens finaste hĂ€st 😍😘
(Bilden Àr inte frÄn  igÄr)

Livet rullar pĂ„đŸ˜ƒ

Publicerad 2016-09-04 10:00:33 i

Hejsan! 
Ville bara kika in hĂ€r och sĂ€ga att jag mĂ„r bra 😊 Har varit helt OTROLIGT förkyld den hĂ€r veckan och slutet av förra veckan. Men nu börjar det Ă€ntligen bli lite bĂ€ttre. Har hosta Ă€nnu, men snart ska jag nog vara frisk 😊
Nu snart ska jag med pĂ„ en terrĂ€ngtĂ€vling/trĂ€ning. Ska alltsĂ„ inte tĂ€vla sjĂ€lv men ska med och kolla  đŸ˜‰ Det ska bli roligt 😊 Ska sen rida Mir, kĂ€mpar pĂ„ med honom sĂ„ gott jag kan. Jag hoppas att vi har gjort nĂ„got framsteg de senaste dagarna. 😆 Annars Ă€r mitt liv ganska trist, ganska vanligt. Skola, hĂ€star, lĂ€xor. Allt i en stor cirkel 😂 
Men sĂ„ fort jag fĂ„r lite tid över sĂ„ ska jag berĂ€tta för er om lite planer och resor och annat som man har att vĂ€nta pĂ„đŸ˜„ 
Vi fĂ„r höras 😉 Hejj!

Senaste inlÀggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela