norahansen.blogg.se

Rubrik????

Publicerad 2013-08-31 14:49:35 i Allmänt,

kom just hem från mina kusiner! Jag var ju inte där länge, men man fick ju mycket uträttat så att säga! Snart ska vi föra Bono till hans hundvakt för kvällen (Bono är väldigt rädd för raketer så vi ville inte lämna honom ensam) Och sen vet ni nog resten :D Nu ska jag packa lite! Hoppas alla får en bra kväll! Puss <3
En kamera genom en kamera! (;

Ridlektioner...

Publicerad 2013-08-31 12:09:51 i Allmänt,

Hejsan alla! Det var direkt från morgonen ridlektioner, så jag hann inte blogga före! Men så gör jag det nu! Ridlekitonerna gick riktigt bra, man kan inte rida Zicko än, suck... ÄR vråålhungrirg just nu! Har duschat av mig och sitter nu med myys tröja på i soffan! Ska äta och bara slappa en stund sen bär det av för villavslutning! Kommer blogga nog något inlägg före jag far, men kvällen kommer säkert att bli ganska tyst här för jag vet inte om jag kan blogga ikväll! Bjuder inte på någon bild av mig just nu för jag ser ganska så hemsk ut! :D

"Jag är Nellie" serien + lite annat!

Publicerad 2013-08-30 19:36:12 i Allmänt,

Hello läsare! <3 Kollade just på senaste avsnitt från serien "Jag är Nellie"! tyckte det var ett superbra avsnitt! Tycker verkligen om variationerna och det är riktigt BRA lagat! Ni borde kolla på den! allt finns på nellieberntsson.se eller på hennes sida på youtube som heter Nellie Berntsson! Den här gången pratade de om smink! Riktigt intressant, fast ärligt jag inte är så speciellt intresserad av smink, men det var ett kul avsnitt! Ja, över till annat! jag lagade kvargglass till efterrätt igen, för att alla ville ha det! =D imorgon ska jag till en kompis villa och fira venetsiansk! superroligt! Nu ska jag titta på lite avsnitt från " svenska hollywood fruar" (ursäkta om jag hade stavfel) Det är svinkul att titta på! Min förebild! (bilderna är tagna från nellies blogg)

Fölvaktare

Publicerad 2013-08-30 15:05:51 i Allmänt,

Kom precis hem från skolan! HELG och Venetsiansk! GÖTT Hoppas bara man kan skjuta raketer... För det är så torrt!! Så GUD snälla gör så att det börjar regna lite, snälla!!!!! Snart ska Nike rida Maija, En häst som har fått ett föl som är några månader gammalt! Och när Nike ska rida Maija ska jag försöka se till att inte fölet rymmer ut från ridplanen! Hoppas jag lyckas! Nu ska jag nog äta ett litet mellanmål och sen byta kläder+ ta en sväng med BONO!
nike....

Piggnat till på morgnarna!

Publicerad 2013-08-30 06:24:50 i Allmänt,

Nåt som jag tycker att är konstit att jag inte alls är lika trött på mornarna nu mera! Det är väldigt bra tkr jag! Nej, men skolan väntar! Måste äta frukost nu! Tjingeling!
Min skolväska!

Sängen väntar!

Publicerad 2013-08-29 20:04:09 i Allmänt,

Tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa! träningen gick var super duper rolig! jag log HELA tiden! Wilma är alltid lika härlig att rida! Läxorna är gjorda, och nu väntar sängen och täcket på mig! Imorgon, vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra! Vi får se vad som händer! Men BRA uppdatering är med på listan i alla fall!

Nej nu får jag skärpa mig!!!!

Publicerad 2013-08-28 16:40:41 i Allmänt,

Herregud allstå! Upddateringen blir till ingenting, men det är INTE bara för att jag har mycket att göra... Det är för att ja inte ha liksom orkat, och det gillar inte jag! Nej nu ska jag skärpa mig med uppdtaeringen! punkt och SLUT

Har fått mycket gjort!

Publicerad 2013-08-27 18:58:00 i Allmänt,

Tjena bloggen! Har gjort mycket ikväll! lagat läxor, lyssnat på musik, varit ute med hunden, läst! Men ikväll är det en kväll som jag inte har ridit eller varit med nån kompis elr så! Det är skönt med lite ledighet nån dag också!

Vrål hungrig!

Publicerad 2013-08-27 15:27:05 i Allmänt,

Hej, gör inget speciellt ikväll! Bara vilar! :D Vi hade först två husliga pass, det var roligt! Vi bakade scones och muffins! Gott!

nöff

Publicerad 2013-08-27 06:52:32 i Allmänt,

Hej allihopa! Skolan snart, trööögt men orka! Vi har som tur en ganska lugn dag (: Hejdååå!

MALENA VANN!!!!!

Publicerad 2013-08-26 20:55:23 i Allmänt,

JEE, Malena vann! precis som jag trodde!
Grattis Malena, du och Baccus förtjänade vinsten till 110%! dröm ekipage!

Tävlingen = INTE som planerat

Publicerad 2013-08-26 20:26:00 i Allmänt,

Var ska jag börjaaaa? Jo först och främst red jag inte Zicko, jag red Wilma Zicko blev halt, och kunde inte vara med... Tråkigt men så är det! ): Jag tog Wilma i stället och red en clear round klass med henne! Och ja, jag är faktiskt för lång för henne, men jag väger typ ingenting och hon är stark, så det gick hur bra Som helst! Vi kom felfritt! :DD otroligt glad för det! För hon brukar vägra myyycket! Såå dagen gick inte riktigt som planerat, men jag är vääldigt glad för att jag fick rida Wilma! Fick en medalj och en svamp som man kan tvätta hästar med till pris! jag är inte ororlig för Zicko än, bara synd att han blev halt, men hoppas han blir frisk så fort som möjligt! Och jag red Zicko till stallet så han kunde få vila, så jag vet inte vem som vann! jag hoppas att det är Malena! För hon red grymt bra i hoppningen! Nu hoppar jag i duschen, gör läxorna och rapporterar så fort Nike kommer hem vem som vann! Tjingeling!

Glaad!

Publicerad 2013-08-24 20:50:57 i Allmänt,

Hej har just kommit hem från ett par BRA uträttade saker! Ska sova som en stock i natt! Och vara pigg imorgon! Ses då!

Rubriken lyder nåt som jag inte kommer på!

Publicerad 2013-08-24 18:34:08 i Allmänt,

Hejsan läsare! Har just varit och besökt fammo i all hast! Vi fick fruktsallad med grädde! Mmmm... :P imorgon är det lite ridlektioner, jag ska också träna en snutt till dressyren! Sen ska jag nog göra läxor, och vila lite för morgondan! Håll tummarna! (::)
Älskar tröjaN!

Helg

Publicerad 2013-08-24 14:05:24 i Allmänt,

Tjenis bloggis! Imorse var jag, Nike och några andra till en ridplan och drog upp grästuvor ur marken! (den planen hade inte blivit använd på länge så därför växte det lite ett och annat på den) Det var ganska tråkigt men det gick nog bra! Har också skaffat fram dressyr programmet jag ska rida på måndag! Det var inte särskilt svårt! Bara Zicko går bra! sen när jag kom hem så slappade jag bara och gjorde ingenting och det gör jag fortfarande! Fast jag ska nog fara till Fammos idag också!

Marknad

Publicerad 2013-08-23 21:18:01 i Allmänt,

På marknaden var det roligt! Jag köpte inte alls mycket, utan några hästböcker och så! Såg några som jag kände faktiskt! Är heelt slut, har varit en lång jobbig vecka som har känts som hundra år... Men roligt har det också varit! T.ex Malins lektion! Sitter på datorn och försöker lära mig dressyr programmet till på måndag! Hoppas Zicko går lika bra som på förra tävlingen! Undrar hur sjuk i musklerna jag är i morgon efter cooper-test + Malins lektion + gå i 2 och en halv timme! Pappa kommer säkert få lyfta mig upp med en invalid sele imorgon (; GODNATT alla!

Hej!

Publicerad 2013-08-23 14:48:14 i Allmänt,

Nu är jag hemma! Snart ska vi på en marknad! mamma hinner inte laga nån mat, så vi beställer pizza haha! Jag har inte ätit pizza sen vi var i USA! Så jag äter inte mycket skräpmat! Men vi hörs och ses! :D

Träningen + fullt upp!

Publicerad 2013-08-22 19:35:02 i Allmänt,

Hej FÖRLÅT så mycket för att jag inte har bloggat men jag har en andledning! På morgonen fick min telefon nåt damp fel jag kunde inte blogga på morgonen elr i skolan! en när jag kom hann jag bara äta och sen var det träning! JA, träningen! Den gick KANON! vi hoppade och det gick huuuuuuur bra som helst! Zicko var helt mega bäst! och jag slog typ höjdrekord! Malin är en väldigt grym tränare! jaa så träningen gick super duper bra! Och nästa träning har vi dressyr! Yeyy! imorgon är en fanska ansträngande dag! Men jag ska kämpa igenom den! Vi ses imorgon! Bättre uppdatering LOVAR

det var den här kvällen!

Publicerad 2013-08-21 20:07:48 i Allmänt,

Tjenis bloggis! Det var den här kvällen antar jag! Jag har gått med i en tjejgrupp, det var kul vi hade tacokväll! Imorgon ska jag på träning! så taggad! Ja, men det var nog allt för mig idag!¨ Hejdåå

kort om tävlingen

Publicerad 2013-08-20 21:17:12 i Allmänt,

Har just kommit hem från en spännande tävling. Zicko gick som en stor sagolik dröm enligt mig, jag glömde tyvärr bort banan men det gör inte så mycket! Jag är stolt över det jag presterade idag! Och det var en häftig känsla! Jag tävlar i dressyr och hoppning på månda och är verkligen taggad! Som sagt väldigt stolt över mig själv och Zicko och jag skulle aldrig i världen ha klarat det utan allt stöd jag fick! Stort tack till alla (: //nora

gomorron

Publicerad 2013-08-20 07:03:18 i Allmänt,

Hejsssan Även fast jag till mig själv igår att jag INTE skulle vara nervös i dag, men självklart är jag ju det ändå! Ska försöka tänka på nåt annat och bara ta det lugnt! Det är en maskerad hoppning och jag ska kaaanske klä ut mig till miss america! Typ! Kommer nog bilder! Men vi ses!

HELIGA SAKER alltså...

Publicerad 2013-08-19 20:45:44 i Allmänt,

GUd vad jag har mycket att göra och skriva om! Kejj... skolan var riktigt kul, och när jag satt på bussen hem kom plötsligt Nike och frågade! "Skulle du vilja va med på en tävling imorgon med Zicko?" Jag blev ganska förvånad men sa sen " Jooo absolut!!" Sen skulle vi hjälpa till på ridlektionerna och jag red Baccus dit! Hopplektionerna gick hur bra som helst! Alla red superbra tycker jag! Lotta var nog dagens stjärna med grymma J på ryggen! Hon hoppade allt vad man bad henne om! Guud vilken omändring! så dagens stjärna var Lotta! HELT klart! Sen red jag Zicko till stallet och nu ska jag nog gå och sova! Men med många tankar i huvudet minsann! Men jag ska göra en så kallad mental träning som M lärde mig! Ska se om det funkar! Men det kommer inte komma så mycket inlägg imorgon, men ska se sen då jag kommer hem! Imorgon är det tävlingsdags!

Sprungit!

Publicerad 2013-08-18 19:19:51 i Allmänt,

Hello! Kom just hem från en springtur! Det gick väldigt bra! Har också varit och kollat lite på ridlektioner! Nästa vecka börjar jag och några andra träna för en tränare! JättekuuuL! Men misstänker att jag kommer att ha träningsvärk dagen efter haha!

kusin besök

Publicerad 2013-08-18 14:41:13 i Allmänt,

Hej vi har just ätit mat och jag är super mätt! Vår kusin har också kommit på besök! klockan fem ska jag nog gå och kolla på ridlektionerna! Ses!

Bilen

Publicerad 2013-08-18 12:22:31 i Allmänt,

Hejsan sitter i bilen och bloggar (:
Mamma är i en butik och handlar... är super hungrig! :D

Tjena hallå!

Publicerad 2013-08-18 11:19:48 i Allmänt,

Vad ska ni göra idag? Jag ska nog inte göra mycket, kanske gå och se på ridlektionerna, måste först bara lista ut tiden! Imorgon är det skola igen, kul! Snart ska jag och mamma och pappa till stan, vi ksa inte handla nåt speciellt. Just nu sitter jag ute, och drar in den friska luften av lite höst!
Ur min synvikel!

):

Publicerad 2013-08-17 20:35:56 i Allmänt,

Hej. Det blir till ingenting med uppdateringen just nu... mycket händer hela tiden, får aldrig riktigt tid att blogga! Men ska försöka uppdatera så mycket det går men det kanske inte blir så mycket, ska försöka mitt bästa iaf! Det var bara det jag ville säga! Ha de fint! //nora
Mys kläder!

bloggar på ny telefon

Publicerad 2013-08-17 13:00:56 i Allmänt,

Hejsssan! gör mitt första blogginlägg på min nya telefonis! Sitter faktiskt i boden just nu, mysigt lugnt och tyst! Perfekt! Boden är ett så mysigt ställe, och det är nästan som om den hade en själ! Som om den berättade nånting från förr precis när man kliver in genom dörren! Regnet smattrar mot fönstret, allt är tyst... bild (:::)

Sleep over!

Publicerad 2013-08-16 20:41:00 i Allmänt,

tjeeenaRE! Jag har varit på ett kalas nu, min kompis Fanny fyllde år! GRATTIS Det var verkligen jättekul! Nu ska jag sova över hos Erica för mamma och pappa är borta. Det ska bli roligt, får se när vi sover?!?!? tänkte bara göra ett snabbt inlägg nu! kommer good uppdatering imorgon då det är LÖRDAG!
in LOVE whit this! ha en trevlig kväll // Nora

Hemmmmmma!

Publicerad 2013-08-15 15:07:51 i Allmänt,

Tjenare bloggen nu är jag hemma! Skolan var riktigt bra, helt okej! Snart kommer Ellen hit! Det ska bli kul (: (: (: Just nu lagar mamma mat, hon gör surmjölks plättar! fast det inte låter gott så är det de!
Mitt hår är äckligt pga att jag gick i ösregn!

Bråttom bråttom!

Publicerad 2013-08-14 15:47:01 i Allmänt,

Hej och hå! Fick lite bråttom imorse så jag hann inte göra nåt inlägg! ): Och faktiskt så har jag inte tänkt på bloggen då jag kom hem! ): men nåja! Ett inlägg blev det iaf! Vi fick lite läxor men inte mycket! En bild på mig!

Sorry för bad uppdatering!

Publicerad 2013-08-13 20:34:56 i Allmänt,

Men hej! Flåt för att jag inte har uppdaterat men det ha varit ridlektioner, och jag hjälpte till! Först red jag Baccus från stallet, han var snäll, men de kanske inte så mycket att säga då man bara skrittade på halvlånga tyglar! Sen var det tre st ridlektioner, tyckte allt flöt på väldigt fint! Lotta var väldigt slö först men hon vaknade lite till slutet, Zicko, Wilma och Teija var pigga och glada som vanligt! Roope och Baccus var också riktigt bra! Roppe började faktiskt tagga till lite i galoppen, vilket är OVANLIGT för honom! Baccus lufsade på! (;
Första skoldagen var riktigt bra! vi hade inte så mycket, bara info och sånt! Men ser fram emot imorgon iaf! Undrar vad jag ska ha på mig? haha vet INTE!

Hemma!

Publicerad 2013-08-13 12:57:18 i Allmänt,

Hallå allihopa! Jag har just kommit hem från skolan och det var jättekul! Vi gjorde inte mycket såhär första dan, och egentligen slutar vi halv fyra varje dag, men idag slutade vi klockan 1! Allting gick bra, såg många som jag kände! Först hade vi bara lite info och sånt, sen hade vi en 30 minuters rast! Och sen fick vi lite pennor, och suddgummin, linjaler, och en pennvässare! Sista timmen hade vi biologi, men vi presenterade oss mest! En bild på vad jag hade på min outfit idag!
Nu ska jag gå ut med vovven hejdå!

Gjort mig i ordning för imorgon

Publicerad 2013-08-12 19:51:28 i Allmänt,

Tjenis! Jag kom hem från ridningen ungefär halv åtta, det gick bra, Zicko lyssnade mycket bättre än förra gången då vi red på en ridplan! Böjningen gick bra, men skänkelvikningarna var en aning sega! Men bara att öva! Sen red vi en stund i terräng, det gick bra och jag passade på att njuta för det här var sista gången jag red på denna sommar! Men ridningen slutar ju inte för det! Sommaren 2013 kommer jag nog minnas mycket bra! Speciellt USA resan! den kommer jag nog aldrig att glömma! men imorgon börjar skolan -spännande! Kommer hem klockan ett i morgon! Bloggar då! Och ska göra ett blogginlägg före jag sticker till skolan vad jag har på mig och så! Vi ses!

Städa städaaaa!

Publicerad 2013-08-12 12:48:55 i Allmänt,

Nu ska jag upp på mitt rum och stääääda! Jag ska packa upp min skolväska som jag önskade att jag hade packat upp tidigare! Och så ska jag städa mina skrivbords lådor! Hahahahahha det var ett tag sen! (Kommer bild) Och kanske ska jag torka lite damm också! En grej som slog mig just är att - Jag hatar att städa och gör det SISTA dan på sommarlovet! Wierd liksom..... Haha men nu är det bäst att jag börjar! Syns!

Pigg å glad!

Publicerad 2013-08-12 10:21:14 i Allmänt,

Tjolahopp allihopa! Imorgon börjar skolan! Jag är ganska så nervös! Men roligt ska det bli! På eftermiddagen ska jag och rida med Josefin, Ellen kunde tyvärr inte komma )= Hoppas Zicko är glad, och på bra humör! Tror jag skriver ett lite längre inlägg senare idag! vi ses!

Sova snart!

Publicerad 2013-08-11 21:20:19 i Allmänt,

Hej kom hem för en stund sen, jag och Ellen pratade om allt och ingenting liksom! Imorgon ska vi typ och rida, ska bli kul! Det blir LUGNT tempo i terräng, och mycket tempoväxlingar! Japp det var den här dan de! i övermorgon börjar jag skolan, har bestämt att jag ska inte försöka tänka på vad som jag kommer att sakna ut att tänka på framtiden och hur roligt det kommer bli i skolan och så! Joo, men det var sista inlägget för idag godnatt bloggen!
Tycker det här Nalle puh "citatet" är sjuuuuuuukt gulligt!

Ellen

Publicerad 2013-08-11 17:54:45 i Allmänt,

Heeeeej! Snart ska jag vara med ellemen! Ska bli jättekul! Vi har myycket att prata om!
Galen bild på mig!

Snart på springtur

Publicerad 2013-08-11 14:56:52 i Allmänt,

HALLOJ! Snart sticker jag nog ut på en springtur, så jag inte sitter och degar heeela dan! Jag har inte sprungit på länge så vi får se hur de går! (=

Gör INGENTING

Publicerad 2013-08-11 12:22:22 i Allmänt,

Hej, har fortfarande ingenting, alla är borta ingen att prata med! för utom Bono då! =D men han sover så han är kanske inte så mycket till sällskap! ska nog kolla runt lite på datorn, och sen ska jag gå ut med Bono, och sen hade jag tänkt en springtur! Jag ska försöka blogga om nåt intressant!

Och ännu en dag

Publicerad 2013-08-11 09:39:55 i Allmänt,

Tjena bloggisen! Planerna är ganska osäkra på vad jag ska göra idag, kanske ska jag på ridlektioner igen, men jag tror inte det! Kanske, ska jag vara med mina kusiner om de är hemma! Imorgon har jag planerat att fara och rida med Josefin, och vi hade planerat en långritt, men jag tror inte att det går för att hästarna går på ridlektioner idag med! Men jag vill och rida iaf! hoppas att det går! Börjar bli en aning nervös för skolan, men ingenting farligt! Måste börja fundera imorgon vad jag ska ha på mig! har liksom typ allt och inget, i klädskåpet!
min favorit penal! så rolig =D

Nu är jag hemma!

Publicerad 2013-08-10 20:38:42 i Allmänt,

Hejsan! Nu är jag hemma! Det var roligt vid Ericas, vi gjorde kanske inte såå mycket men det var roligt! Nu ska jag nog äta, och snart komma i säng! Jag undrar var Nike är?
Snygg bild på NellieB

ridlektioner

Publicerad 2013-08-10 13:53:43 i Allmänt,

Hej jag hann inte blogga på morgonen för jag for till stallet och hjälpa till på ridlektionerna! Först ledde jag Zicko, han var väldigt lugn och snäll! Och sen ledde jag Teija, hon var gullig! Allting gick nog väldigt bra! Gosade lite med Wilma i hagen efter! Jag verkligen längtat efter att få krama henne! hon är ju en av mina bästa vänner!

Planerna för i imorgon

Publicerad 2013-08-09 20:57:29 i Allmänt,

Planerna imorgon är = Ridlektionen på förmiddagen! Kul! <3 Sen ska jag nog vara med Erica på kvällen! + att jag ska försöka uppdatera fast jag har mycket att göra!

För en stund sen

Publicerad 2013-08-09 18:49:00 i Allmänt,

Hej chattade med Erica för en stund sen på skype, hon visade lite vad hon hade köpt i stan, och jag packade min penal med saker jag ska ha! nu sitter jag och kollar bloggar mm. vi hörs sen! //nora
En bild på min penal som jag köpte i New york! Och så lite pennor och saker jag köpte!
Plus min andra penal som jag också kommer ha! Från " Ordning&Reda" i Stockholm! :DDD

BILDBOMB från igår!!!

Publicerad 2013-08-09 17:42:40 i Allmänt,

Här är lite av bilderna från igår!
En av mina favoriter!
dumma skylt bakom!
Också en av mina favoriter!
<3
Jag tycker bilderna blev sjuktbra! Zicko ser drömlik ut! hoppas ni gillade bilderna! SES //nora

Hemma igen

Publicerad 2013-08-09 16:31:08 i Allmänt,

Hej vi kom hem från stan ungefär vid fyra! Jag köpte inte mycket utan gick lite i butiker bara, Nike köpte sig en skolväska! Snart ska vi äta och sen efter det kommer det uppdatering! Ha de bra! //Nora
Nike spelar piano just nu

På glatt humör!

Publicerad 2013-08-08 20:33:40 i Allmänt,

Hej alla, just nu är jag på glatt humör! idag har det varit en riktigt rolig dag! zicko var såååå fin på fotograferingen! Blev riktigt kär i honom! gårkväll var det RIKTIGT svårt att sova! Jag hade förskräckligt varmt i mitt rum! Och kunde INTE sova överhuvudtaget! Men jag har hört att man ska rita i luften från 100 bakåt och sen ska man "sudda" ut från vänster sida! kanske ska jag pröva de??? (:
Dagens humör : LYCKLIG :D

Planerna för idag

Publicerad 2013-08-08 10:27:14 i Allmänt,

Hejsan bloggen! jag och Nike var och matade hästarna på morgonen, När Maija åt så dreglade hon då mycket på fölet så det blev helt slemmigt! (: Senare idag ska jag och Nike och fota med Zicko! Kul, men har liksom ett problem! Jag har INGEN aning om vad jag ska ha på mig! Har nån nåt förslag?
Treevlig bild (;

hehe

Publicerad 2013-08-07 21:30:02 i Allmänt,

Jag går och lägger mig tidigt! för att "öva" för skolan... me då ses vi väl imrn då!

Fammoo!

Publicerad 2013-08-07 20:24:43 i Allmänt,

Heeej! När Erica cyklade hem så cyklade jag med henne och det SPÖ regnade verkligen!!! Jag var HELT genomvåt när jag kom fram till fammos och jag hade cyklat 1 km! Jag åt plättar vid fammo, GOTT =D Men vi ses och hörs! Tjao!
En av san franciscos spårvagnar! jee

Hejj!

Publicerad 2013-08-07 08:56:13 i Allmänt,

Hej allihopa! Planerna för ida är väl inte så mycket antar jag! Jag ska nog jobba lite hemma, måla och sånt! På kvällen blir det kanske kanske ridning, för vädret är åska och regn, men om det klarnar upp så går det nog! nej nu ska jag gå ut med Bono! Tjohejj

En grym dag!

Publicerad 2013-08-06 20:51:32 i Allmänt,

Det här har varit en grym dag! Hästarna på morgonen var mysigt, sen shopping med mamma, sen fota, sen stranden! Ah! Gryyyymt!

Stranden

Publicerad 2013-08-06 19:14:26 i Allmänt,

Hej nu är jag hemma men nu ska jag till stranden så jaggörbara ett snabbt inlägg! Fotandet gick bra! hoppas "proffsfototgrafen" Nike blir nöjd (; Lägger upp lite bilder sen! Hej!

Fotograf

Publicerad 2013-08-06 16:46:56 i Allmänt,

Nu sticker jag som fotograf åt Nike och Malena, för de rider på en ridlektion! vi sees!

Utfodrat hästarna

Publicerad 2013-08-06 09:58:47 i Allmänt,

Hello Bloggen! Jag har just varit och utfodrat hästarna, de fick frukost! Fölet är så sjuuukt gulligt! Det låg i hagen och sov när jag kom! sen kom hon fram och ville mysa lite! Snart kommer mamma hem å då ska vi till stan och shoppa! ÅÅ den här dan är sååå kul!

ute en stund!

Publicerad 2013-08-05 19:52:27 i Allmänt,

Hej jag har varit ute en liten stund nu, kvällen har varit riktigt okej, men jag längtar till imorgon och torsdag och onsdag. Får se om jag gör så mycket mer ikväll! Gör ett inlägg innan jag lägger mig! men säger redan att vi ses imrn! :D

Kompisarna hemma igen!

Publicerad 2013-08-05 18:34:32 i Allmänt,

Hej fick just veta att Ellen och Erica är hemma nu! De ju kul fö jag ha haft ganska tråkit när de var borta! Imrogon ska jag och mamma och shoppa sen ska jag nog göra någonting med Ellen tror jag! Love you!

Målat klart

Publicerad 2013-08-05 17:36:01 i Allmänt,

Nu har jag målat klart, det var ganska roligt faktiskt! Ska nog bara chila resten av kvällen! Imrogon = Shopping! Yeee (::::)
Mina målarbyxor! Kanske inte såå fina precis!

Hej

Publicerad 2013-08-05 12:26:33 i Allmänt,

Och förlåt för att jag inte har gjort ett inlägg på morgonen! Men, bättre sent än aldrig! Ska inte göra nåt speciellt idag vad jag vet, imorgon kommer Ellen och Erica från Salla, eller egentligen kommer dom nog idag redan.... (: då ska jag och mamma kanske och shoppa också! Det ska bli kul! Jag ska visa vad jag har köpt då! Men vi ses och hörs!

Väldigt mätt!

Publicerad 2013-08-04 16:26:49 i Allmänt,

Nu har jag ätit, det var gott! Vi hade grillad korv och potatis! Nu ska jag nog sätta mig ner och läsa en bok! Jag läser en bok som heter Vargbröder! Ganska bra faktiskt! Bild

Har varit på promenad!

Publicerad 2013-08-04 15:20:37 i Allmänt,

yes, har varit ute med Bono nu! Det är så varmt här så man kan inte gå så långt! Snart ska vi äta, uppdaterar mer efter en stund....
En dålig bild på bonisen!

spelat lite piano!

Publicerad 2013-08-04 13:17:00 i Allmänt,

Hej, när jag hade målat färdigt satte jag mig ner vid vårt piano, och började försöka lära mig något! Det gick ganska bra! Jag försökte lära mig en sång som heter "du är allt" den är rolig att spela! Jag gillar att spela piano! Det är mitt favorit instrument! En bild!

Hej

Publicerad 2013-08-04 10:07:13 i Allmänt,

Idag hoppas jag att det blir en bra dag! får se vad som kommer att göras! Jag ska åtminstone måla lekstugan en stund, det har jag bestämt mig för! sen ska jag nog bara chilla lite tror jag! + BRA uppdatering en gång för alla! Kanske jag tar en sväng till stallet också? får se hur det blir! men bra uppdatering är grejen idag! Heis!
En bild från Golden Gate Bridge! i San Francisco! (Nike är fototgraf)

):

Publicerad 2013-08-03 14:52:47 i Allmänt,

Öh heej, jag är lessen för att det går så dåligt med uppdatering nu men har nästan inte nån tid över attblogga! har just nu varit och rida Zicko ked Josefin, det gick kanske inte så världs bäst men riktig ok! Vi skrittade först och sen red vi upp en "plan" i hagen! Och red lite på den! det märks VERKLIGEN att man inte har ridit på en plan sen i våras! jag fick kämpa mycket med honom för att få honom att gå någålunda bra, men men det bara att träna träna träna och träna lite till! och nu när skolan börjar ska jag och några andra få börja träna för en tränare! ROLIGT Nu ska vi snart till en villa! Kommer bli sååå skönt! Sa bara äta nåt först! Få se om jag kan blogga! Men idag är jag väldigt upptagen! Vi ses vääl!

Bollkalle!

Publicerad 2013-08-02 20:06:00 i Allmänt,

Hej nu har jag kommit hem från en fotbolls match! jag var bollkalle! Det var ganska kallt men roligt! nu ska jag nog bara chilla och fundera lite på saker under kvällens gång! hoppas ni har haft en superbra dag!

Kusin vitamin

Publicerad 2013-08-02 13:47:16 i Allmänt,

Tjenixen! Sitter nu i soffan vid min kusin Amanda! Yeyy! Ska troligen till sportplan ikväll, och vara bollkalle! Roligt (; Men ser you! Vi bjuder på spexade bilder! (;

Hej allihopa!

Publicerad 2013-08-02 11:50:13 i Allmänt,

Det blev tyvärr lite sent igårkväll så jag hann inte riktigt göra något inlägg! Hade en riktig sovmorgon, och nu ska jag ut och måla med pappa! Börja vänta lite till skolan, men vill ändå inte att sommarlovet ska ta slut! Ska visa er sen vad jag har köpt till skolan! Bara tolv dagar kvar!

Tjingeling!

Publicerad 2013-08-01 13:37:27 i Allmänt,

Jag och Nike tog skotern och körde till stallet ett litet litet tag! Fölet låg och sov! Guuud va sött! Nej, nu ska jag ut och måla! vi ses!
Inte en bild på fölet just nu, men en bild på vår tre åring Blackie när han var liten! Han är det sötaste fölet jag sett!

Hejsan sveisan

Publicerad 2013-08-01 09:06:00 i Allmänt,

Tjenis bloggis! Vad ska ni göra idag? Jag ska till min fammo, sen ska vi kanske och köpa hundmat och ikväll ska jag på idrotts tävlingar! ... tanken slog mig just att jag har nästan samma program som igår! Men det gör ingenting! de ba kul! Vi ses!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela