norahansen.blogg.se

Hallå...

Publicerad 2017-07-31 13:05:56 i Allmänt,

Hej!
Alltså den här bloggen är nuförtiden så sjukt ouppdaterad att jag påriktigt undrar om jag ska sluta blogga. Men jag skulle inte vilja ta bort den då den har så mycket minnen med sig!
Det är jag på många sätt glad för att jag började med att blogga. För alla minnena finns kvar. Inte bara i mitt huvud utan också nerskrivna i text och bilder. Men även fast jag inte uppdaterar särskilt ofta mera så älskar jag att skriva här! När jag väl gör det hehe😉
Bloggen har som satt inte alls varit uppdaterad, men vi kom hem från Sverige och sen dess har det på ett sätt hänt mycket och på ett sätt ingenting alls. 
Jag har tagit sommarlov på riktigt efter resan och försöker bara njuta av varenda dag så mycket som det går! Då känns det också ganska okej att ha bloggen liggande lite åt sidan,  för på sommaren får man göra lite som man vill, eller hur?
Lite konstig selfie kanske 😉
Middag med bästa vännerna 💙❤
Långa ridturer på Mir 😍 Har haft lite chillvecka åt honom nu och vi har bara "löllat på" som vi säger. Men imorgon kör vi dressyrträning igen!
Det här var kvällen då jag kom från Sverige 😂 Mir ser måttligt road ut 😂
De här två släppte en ny låt för några dagar sen! 😄 Jag tycker den är riktigt nice! Får mig att vilja dansa 😆🙆

GBG 😊

Publicerad 2017-07-18 22:09:57 i Allmänt,

Hej hej!
Min första gången i Göteborg var det ja 😉 
Gillar stan, väldigt mysig och bra shopping 😊 känns lite mindre än Stockholm och det är nästan bara bra 👍
 
Vi bor på en ö som heter Marstrand och det är verkligen SUPERFINT här. Har gått runt i hamnen och kollat på segelbåtar nu på kvällen 😆
 
Före vi kom hit till Göteborg så var vi i Varberg och det var också ett trevligt ställe,  dock för blåsigt för min del. Det var typ storm haha 😅 men också fint 😆
 
Nu är det en natt här på Marstrand, imorgon Göta Kanal och sen flyger jag och Nike hem 😊 Saknar Mir och Bono hemma 😕 Har en tendens att börja drömma mardrömmar om dem när jag är borta haha 😅 Så sover inget vidare 😉 Men jag vet att de har det helt perfekt. Bono på hundhotell och Mir har ridit och skötts om av Anna som var Mirs förra ägare 💕 Vet att hon är någon jag kan lita på när jag är borta! Och superduktiga Lina har också ridit och skött honom. Litar på henne till 100% för hon vet precis hur noga jag är med allt som gäller Mir. Vi är lika mån om våra hästar båda två så man fattar liksom 😂 Nä, men jag litar på att de har koll 💞
Också mina fina vänner är att ej förglömma (gud vad gammaldags det där lät 😂)  Saknar dem också 😘
 

Lever livet i Skåne 😍

Publicerad 2017-07-15 21:38:12 i Allmänt,

 
 
Hallå där!
Slänger in lite bilder för att säga att jag lever 😅 
Och att jag lever livet här i Skåneland 😍 
Älskar Sverige och resan inom de svenska gränserna har åtminstone gått bra 😄👍
Sista dagen i ett fullspäckat Falsterbo imorgon. Har shoppat mycket kan jag lova er 😉 Och sen drar vi vidare mot Varberg 😄 Vet inte hur mycket jag uppdaterar, men ska göra mitt bästa!
Bättre semester kunde man knappast ha 😉

Hej hej!

Publicerad 2017-07-05 10:43:59 i Allmänt,

En veckas paus blev det visst ja ;)
Fick mycket att göra på jobbet och har haft mycket annars också, så det blev en dag ledigt, och en till och en till. Hehe ojdå ;)
Förra helgen var väldigt full med saker att göra, men jätterolig ändå :D
På lördagen så var jag på fotbollsmatch med Erica, det var såå varmt och trevligt den dan :)
På kvällen så var jag och mina kompisar på Klackenparty :D Svinkul var det! Freddy Kalas var där och spelade.
Kom ju hem ganska sent men hade ändåsom den inbitna hästtjej jag är, valt att fara med till Niinisalo och hjälpa Lina på hennes terrängträningar där. Jag ville så gärna, och fast jag var ganska trött så var det HELT klart värt det. Det såg jättekul ut och jag lärde mig jättemycket av tränaren!
Bjuder på en bild av Lina och Fia, sjukt sjukt duktigt ekipage! <3
 
Nu när Mir inte riktigt rids på precis samma sätt som tidigare så skrev jag ju i ett tidigare inlägg att jag skulle bra kunna satsa lite mer på att kunna rida honom bra i dressyr, mycket viktigt.
Så i måndags så var jag faktiskt på min allra första riktiga dressyrträning med honom. Har övat dressyr litegrann med honom tidigare, men inte på så stort allvar.
Det var riktigt kul faktiskt! Tungt som in i norden - JO. Men fick ändå en fin känsla många gånger!
Jenni, som var min tränare är helt grymt duktig och jag tyckte hon och Mir och jag funkade som ett bra team!
Nu är det bara att öva som en dåre här hemma, rida fler träningar och hitta flera knappar på honom.
Red honon igår efter träningen och han var verkligen SUPERPIGG och jättefräsh, inte alls styv eller någon eventuell träningsvärk kände jag av. Min fina ( och urgamla) häst ;) <3
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela