norahansen.blogg.se

Fakta- Hästarna som finns på min ridskola!

Publicerad 2013-06-30 23:24:04 i Allmänt,

Okej först vill jag bara säga att jag är inte riktigt en ridskole elev på min ridskola, utan jag är typ en skötare eller vad kan kalla det! Vi säger inte typ skötare på min ridskola, men man kan nog kalla mig det! Jag hjälper till på ridlektioner, leder, sadlar av, sadlar på... är med som hjälpledare på ridläger och för de så får jag hyra Zicko... Förr red jag Wilma men hon är jag en aning för lång för så jag rider Zicko men sköter Wilma ibland och rider henne någon gång ibland också! Så jag håller i princip på med två hästar! Men Wilma kommer alltid vara den bästa ponnyn i världen och jag har fortfarande ett gott förhållande till henne.... men nu till hästarna! Har inte bilder på alla men berättar nog om alla iaf! Börjar från minsta till största! Rezervs "Ressu" Ressu är störst i hela stallet men absolut en av de snällaste! Älskar att rida honom. Är en väldigt härlig häst! Han är lagom pigg, men han är ganska stark. Men om man rider honom lite mer så hittar man lätt knapparna på honom och då går han hur bra som helst. Han går på lektioner och tävlar också på nationell nivå i banhoppning! Men den senaste tiden har han varit lite mystiskt halt så han har inte hoppat och tävlat så mycket nu. Ressu är 12 år, han är född 2001 och han är ett lettiskt halvblod (kanske 170cm hög?) Har typ aldrig träffat en så gullig häst som Ressu! Han är så mysig att hålla på med och är verkligen älskvärd till 1000%
Uncle Sam "Sami" Sami är liksom en privathäst. Han är Annas pojke Thomas häst. Han är 19 år, född 1994 mecklenburg och är en läromästare. Sami är verkligen cool, han är väldigt lugn i princip alla tillfällen och stressar inte upp sig i onödan! Det som också är coolt är att han har varit med i EM med sin förra ryttare! Han blev femma eller sexa vad jag vet! SÅ coolt alltså! Han har också varit väldigt duktig i fälttävlan! Sami hoppar nog ibland in på någon lektion. Han är så fin så man ryyser! Nu tävlar han ganska mycket med Thomas! Sami är jättefin häst! En väldigt väldigt fin häst!
Deli Deli har nog ett riktigt namn med det namnet vet jag inte. Deli är en ganska ny häst hos Annas. Hon kom i vintras, 7 år gammal och riktigt gullig. Hon är inte riktigt någon nybörjarhäst, för hon är ganska grön. Men jättesnäll är hon. Hon kan inte så mycket men hon kommer säkert bli en riktigt bra hopphäst. Nike rider henne och Thomas gör det också. Väldigt fin häst som säkert kommer och bli en stor stjärna i hoppningen. Hon är pigg och lydig att rida vad jag vet. Jag har faktiskt inte ridit henne.
Fleur de Mai "Maija" Maija kom till oss förra sommaren. Hon är en duktig dam. Hon är kanske lite het men ALLA ridskolelever och alla andra gillar att rida henne. Har så mjuka gångarter att man typ svävar över marken. Man kan sitta ner hur lätt som helst. Nu just rids hon inte för att hon ska få ett föl riktigt RIKTIGT snart! i juli! SÅÅÅ spännande. Fölet ska bli Thomas nästa häst. Maija kan hoppa riktigt bra och har hoppat väldigt fint med sin förra ägare! Hon är ett halvblod på 15 år, född 1998. Nike red Maija mycket före men nu när hon väntar föl kan man ju inte rida på henne så mycket mer. Så då rider Nike Deli i stället. Anna äger inte Maija men hon bor här. Maija är verkligen en häst med hjärta av rent GULD!
Blackie Lawless "Blackie" Blackie är den yngsta i vårt stall. Han är en travhäst på 3 år. Han är amerikansk travare. Väldigt snäll, en han är ju en liten "baby" så han kan vara lite bångstyrig. Kenneth ( som är Annas man) Han har fött upp honom själv. Han är född här. Han kommer säkert börja tävla snart! tror han kommer gå långt!
Noble Bird "Lilli" Skriver även lite kort om Lilli. Lilli är inte Annas häst. Hon är en gammal amerikansk travare en, kanske runt 10 år. VÄLDIGT snäll och gosig, men väldigt lite riden. Hon är i Kaustby nu. Med Blackies mamma Playana.
Probeg "Roope" Roope är en tjejtjusare, han hänger efter varenda tjej i vårt stall. Stor ponny, nästan en häst. Kraftig är han men ändå ganska klumpig. Han är en väldigt trygg läromästare helt enkelt. Han går på lektioner och är en korsningsponny, som är 17 år. Han gillar att hoppa, men han har en skada i benet så han kan inte hoppa så hög mer. Lite av den trögare sorten men ändå väldigt snäll. Han är en väldigt gullig gammal farbror helt enkelt. Gillar mat över allt annat i världen och är väldigt pigg ute i terräng. Perfekt som första ponnyn man rider på!
Jag skriver resten imorgon klockan är så mycket men här har ni att läsa! Nora godnatt!

Hemma, framme!

Publicerad 2013-06-30 19:43:00 i Allmänt,

Hejsan! Nu har jag kommit hem från ridlektionerna! Det var kul! Första lektionen sprang jag lite mellan Lotta och Baccus, men deras ryttare var ändå superduktiga! (: Sen var det meningen att jag skulle rida Roope andra lektionen, men jag fick välja mellan Roope och Ressu, så jag valde Ressu! Nu vet jag att ni inte vet vad jag pratar om för hästar men i nästa inlägg kommer lite fakta om allihop! Jaa, det var längesen jag var och hjälpa till på ridlektioner, men man får väldigt bra kondis av det! > Hej //Nora :D

Ridlektioner på g!

Publicerad 2013-06-30 14:31:07 i Allmänt,

Hejsan snart är det ridlektioner! Vi ska åka klockan 4! först leder jag på en lektion och sen ska jag kanske rida på den sista lektionen! ska bli kul! Roligt att se alla ridelever igen eftersom man inte har sett dom på länge! Undrar vem jag rider om jag rider idag? Kommer bli ett inlägg ikväll då jag har kommit hem! Lyckligtvis är det inte så JÄTTE hett! bara 17 grader typ (= men myggor i kolosala mängder finns det gott om! suck..... /= bara att spruta på sig minst 10 liter myggspray då! (= Vi syns är jag har kommit hem! (=
hästarna vid terjärv förra sommaren!

Gomorron!

Publicerad 2013-06-30 05:50:49 i Allmänt,

hejsan och gomorron! Jag skulle har farit ut och springa men det regnar! /: blää, har inte sett sol på HUR länge som helst! Allting är bara blött! Så idag vet jag INTE vad jag ska göra! Men det får vi se! hej!
Det kanske inte syns att det regnar men det gör det iaf!

Slappar dag!

Publicerad 2013-06-29 21:41:49 i Allmänt,

Idag har det varit en slappar dag! Sovit till tre! XD Och typ inte gjort någonting! Men såna dagar bara måååste finnas på sommarlov! Sov gott alla!

Nike= VÄLDIGT glömsk!

Publicerad 2013-06-29 19:11:44 i Allmänt,

Nemen hejsan sveijsan! Jag har ingenting riktigt att göra, men de skönt för är ganska trött från igår! kanske inte så mycket att skriva om precis! ska se vad jag hitta på! Ja, som rubriken lyder så sak Nike min storasyster till klacken ikväll, där ska Linda Bengtsing och Markolio uppträda! XD och nu när hon var halv vägs till stället, så kommer hon plötsligt ihåg att hon har glömt sin biljett hemma! Suck..... /= såklart måste jag och pappa hoppa i bilen och komma och föra biljetten åt henne! Jag kom bara med för att Bono verkade lite orolig och han brukar bli lugnare av att åka bil- det funkade! Nu ligger han och sover under en stol! (= sööötis! kommer fler inlägg sen! HEJDÅ
Bono på vakt....
Min kära storasyster vid Amerika!

Har ALDRIG sovit längre!

Publicerad 2013-06-29 15:02:17 i Allmänt,

Igår kom Erica och sova över hos oss, det var kul! Jag minns INTE när vi somnade men vi var uppe väääääääääldigt länge! Det slutade med att Ericas mamma ringde klockan 12.00 och frågade när Erica skulle komma hem! Hon sa att hon kommer snart.... Klockan 15.00 kom min pappa in och undrade vad vi höll på med... Och tro det eller ej, men vi SOV fortfarande! gissa om vi fick bråttom! jag har nog aldrig sovit längre än såhär i hela mitt liv, men det är SOMMARLOV! då får man göra lite hur man vill! så jag kunde inte blogga igår för vi sov i vår "bod" eller vårt gästhus rättare sagt och där finns inget nät! Men övernattningen var väldigt kul!!! resten av den bortsovna dan vet jag inte vad jag ska göra! något förslag? Nu ska vi snart äta, och jag är vrålhungrig för jag missade frukosten XD Vi hörs! hej! Hittade lite bilder som passade perfekt!

Har ridit!

Publicerad 2013-06-28 20:04:11 i Allmänt,

Oj va det var kul att rida idag! Skulle först rida Zicko men han hade en väldigt lös sko! så det gick inte att rida honom! Blää...): men man kan inte rida hästar med lösa skor! Så är det bara! Ja men jag red wilma istället! Och vi galopperade lite! Jag njööt! Gick huur bra som helst! Wilma är den mest perfekta hästen i mina ögon! Älskar henne över allt annat! Nej nu ska jag och erica gå och simma så vi hörs hej!

Har hoppat lite med vovvsingen!

Publicerad 2013-06-28 14:39:00 i Allmänt,

Han blev så trött sen pga värmen så jag la honom på trappan en stund! Boo tycker det är roligt att hoppa agility! Problemet är bara att man kan liksom inte ha honom lös! Han sticker så fort han får chansen! Och han springer och springer och vi får aldrig fast honom! Och vi bor så nära en väg att vi måste springa efter honom! Men han tycker att det är kul att hoppa! Och han har bra teknik!
tre
tre URsöta bilder på honom!

Lite saker jag köpte vid USA!

Publicerad 2013-06-28 13:25:28 i Allmänt,

Jag köpte mycket....,, (: men kan inte visa Allt! En tröja från space centret i Houston!
En I love New york tröja förståss!
en tröja från Hard rock cafe i New york!
Så här är lite av de som jag köpte! Hoppas ni gillade inlägget! //Nora!

Har sovit, väldigt länge!

Publicerad 2013-06-28 12:59:36 i Allmänt,

Tjena! Jag sov väääldigt länge! Nästan tre timmar! Helt sjukt! Men har man jetlag så har man! Idag är det chill-dag för min del! Ända fram till klockan fem! nu är man utvilad och på gott humör men vet inte riktigt vad ska göra! Ganska dåligt väder så sola eller gå och simma kan man ju inte riktigt! Allt är fuktigt och vått och varmt! Ett perfekt ställe för myggorna! Hehe! Kanske ska pyssla om min Bono! De ju alltid kul! mamma och pappa Skulle vara hos mina fadrar på kvällen men de blev lite ändrade planer så Jag ska åka hem efter att ridit! Och en annan rolig grej som just hände är att jag fick ett erbjudande att gästblogga på en blogg! Det var verkligen en överraskning! Men självklart tackade jag ja! Det är lite prrirgt för jag har aldrig gästbloggat förut! Men det ska nog gå bra! Bloggen heter tildaedin.webblogg.se! Ska bli jättespännande! Vi. Hörs // nora!

Trååkit!

Publicerad 2013-06-28 07:52:00 i Allmänt,

Hej, har läst ut en hel bok nu och INGEN har vaknat! Det börjar kännas lite patetiskt! Inte visste jag att mina familjemedlemmar vår såå morgontrötta!! Men inget att göra åt! Har ni några förslag vad man kan göra på morgonen då andra sover och man inte har något att göra? Då måste man ju vara ganska tyst, så kanske inte radion på högsta volym! Är taggad för att rida idag! Undrar hur Zicko är att rida idag? Ibland är han full av energi men hur rolig som helst och lyssnar jättebra! Men ibland är han till och med lite trög! Och ibland är han sååå pigg att han blir ganska jobbig! Liksom bara taktar på stället och lyssnar inte mycket på vad jag försöker säga honom! Men jag gillar hästar som ger en något att göra! Som är lite olika från dag till dag! Det är mycket intressantare tycker jag! Komentera gärna om hur ni tycker att en bra häst ska vara och varför den ska vara just så! Kul att läsa! Hoppas ni får en bra dag Hej!

Ute på springtur!

Publicerad 2013-06-28 05:55:00 i Allmänt,

Godmorgon! Gissa vad jag har varit? Jo, ute på springtur! Jag har varit det varje morgon sen jag kom hem från USA! För först hade jag jetlag, så då vaknade jag klockan fem påmorgonen och for ut och springa! Nu har jag bestämt att jag ska försöka hålla fast vid det så länge som möjligt! idag blev det ganska kort eftersom vädret är lite dåligt! Men annars är det jättefint på morgnarna! Kanske jag ska sova idag för jag har inte sovit mycket inatt! Jag är nog ganska konstig för jag kan sova på dagarna! Det kan inte alla människor! Men nu ska jag göra någonting annat! Taco hej!
jag tyckte det passade bra!

Sent inlägg!

Publicerad 2013-06-27 22:53:50 i Allmänt,

Tjenare! fick tyvärr inte möjlighet att blogga vid mina kusiner)= men de fick lite presenter från Amerika! En choklad ask och ett speciellt tuggummi som inte görs i Finland mer! Vår kusin Linus som är i Norge nu, ska få sin konfirmations present när han kommer hem! Imorgon händer det myycket! = får inte mycket tid att uppdatera! Klockan fem ska jag till Terjärv och rida! Har inte ridit på såååå länge så det ska bli jäätttttekul! Sen ska jag till Josefins och vara där till klockan elva! hoppas f´vi hittar på nåt kul! Zicko ska ridas ganska försiktigt, inga vilda galopper ich ingen hoppning! men jag hade inte tänkt att göra det heller såd et blir nog jättebra! hoppas jag får en rolig kväll! Nu ska jag ssova tror jag! God natt!

Pelo,kusiner-längesen!

Publicerad 2013-06-27 18:14:57 i Allmänt,

Hejsan nu ska jag tror jag iaf fara till mina kusiner och hälsa på! längesen sist! ska bli kul! jag kommer förhoppningsvis uppdatera där också! Det har åskat blixtrat och dundrat jättelänge nu! men nu har det slutat så man kan sätta på datorerna igen! ses!

Skäms.... så in i norden!!!

Publicerad 2013-06-27 17:21:24 i Allmänt,

Öhh hej... Jag skäms vääääääldigt mycket! för min dåliga uppdatering rättare sagt! Det känns som om jag nu när sommaren har börjat, inte riktigt fått till det med uppdatering! det blir bara inte! men ju mer jag tänker på det desto mer VILL jag uppdatera men det funkar inte! så NU! NU NU NU NU NU NU NU NU NU NUUUUUUUU! SKA JAG NORA HANSÉN, BÖRJA UPPDATERA!!!!!!!!!!!!!!!!! PÅ RIKTIGT!!! (= Jag ska gör MINST 6st inlägg om dan! och där med PUNKT OCH BASTA! NUUUU HAR JAG BESTÄMT MIG! DE NU DET GÄLLER! OCH JAG KOMMER KÖRA SÅ DET RYYYYYYYYYKER Glöm inte de! //nora

Finland,kompisar,gåvor,jetlag,hästar,bloggning = Allt upp och ner!

Publicerad 2013-06-27 09:18:00 i Allmänt,

Hej Var ska jag börja... Sitter nu på Ipaden och hör på åskan med regnet smattrandet mot fönstret! Klockan är 02:55 på natten i NY (den är det i mitt huvud) Har för några dagar sen varit med om ett minne för livet.... JO, JAG var till USA!!! Rättare sagt Seattle, Fidalgo Iceland, Vancouver Canada, San francisco, Houston Texas och New york. Vi bodde oftast tre nätter på varje ställe utom på Fidalgo Iceland där vi var en natt och i Vancouver var vi två nätter När vi kom till Seattle bodde vi hos en kvinna som pratade riksvenska och blandning med engelska! hon hadde ett gulligt hos och de godaste frukostarna på hela resan! Seattle var inte alls en stor stad för amerikanerna, men för mig var den större än vad jag någonsin i mitt liv hade sett! där flög runt flygplan och helikoptrar 24/7! Inte för att jag visste vad de egentligen gjorde men ändå! skolbussarna var gula och skrangliga och såg ut som skolbussarna i Kalle och Dagge daggmask serien precis! vi var på restaurang varje kväll och det var god mat men barje kväll vid 7 tiden höll jag på att dööö av trötthet! jag hade nog jetlag nästan hela tiden i Seattle, vilket var lite tråkigt men det gick! vi var till Space Needle, vilket var högt och coolt! pappa köpte en mössa därifrån! Vi var också till Microsoft i Seattle och pratade med en som var från Kronoby! Seattles Microsoft är det största i världen! en var vi på ett lite annorlunda kaffeparty! där var egentligen bara massa gamla gubbar och tanter, men de var roliga att prata med, det var en som hade ett barnbarn som var lika gammal som jag! av henne vi jag hennes barbarns e-mail adress! Jag kommer skriva och varje ställe en dag i taget! Men nu måste jag gå till fönstret och titta på blixtar! Hej!

Sista dagen i New york!

Publicerad 2013-06-24 21:25:27 i Allmänt,

Nu är det sista dagen i NY Och det är verkligen stek hett! 28 grader! Jag längtar hem! Och framför mig väntar 24 timmar med Taxi,flyg,flygplatser, buss tåg och bil!

Goodbye Texas!

Publicerad 2013-06-21 14:29:42 i Allmänt,

Hej och hejda Texas! det var valdigt intressant har! Varmt som bara vad, men verkligen roligt! Kanske jag kommer tillbaka! vem vet? Igar for vi till ett stall, dar kunde man nog inte rida men vi fick aka hast och vagn! Garden var ett femstjarningt lyxhotell for hastar! NEJ men nu sticker jag till NY ett tag! Bye! (===========) (mammmaaaaa jag doooor! jag ska till New york!!!!)

Snaaabt inlagg!

Publicerad 2013-06-20 16:59:01 i Allmänt,

Hej nu gor jag ett snabbt inlagg! Vi ska nu till ett stalle och titta pa hastar! kanske vi rider ocksa! Det skulle jag vilja! Men vi far se hur det blir! jag skriver sen! hej!

Tjaaaaba!

Publicerad 2013-06-20 05:45:24 i Allmänt,

Nu har jag varit på min första barbeque! Maten var väldigt god! Många roliga människor!

Rymdgrace??????

Publicerad 2013-06-19 17:09:26 i Allmänt,

Hejsan snart skall vi till ett stalle och tittat pa raketer som har varit till manen! Jag vet inte om det ar intressant men vi far se! Maste ga hejdaa!

Houston here I come!

Publicerad 2013-06-18 05:17:46 i Allmänt,

Tjenare! (= Imorgon aker vi till Houston Texas! Vad jag vet sa kommer det att vara STEKANDE hett! typ 40 grader! SKooont! for nu har vi inte alls haft varmt vader! bara runt 15 grader! Men i Houston kommer jag nog kunna blogga mycket tror jag for vi gor kanske inte sa mycket dar! vi ligger i poolen mest antar jag! men lovar att forsoka uppdatera sa mycket som mojligt! Vi hors! //Nora

En bild!

Publicerad 2013-06-17 01:59:29 i Allmänt,

här är en liten bild från när vi körde på en stoooooor väg!
vi har också varit till stanford! Det var cooolt! Kommer komma lite bilder sen! Hörs sen hej!

Inget nät!

Publicerad 2013-06-16 18:52:57 i Allmänt,

Hello everybody!!!! Har inte kunnat blogga p.g.a att jag inte har kommit åt något nät på väldigt länge! men ja, nu är jag i San Francisco på ett hotell här! Det är fint! Snart ska vi till en man och äta lunch! Ska bli kul för de har pool! men får se om jag kan blogga där, nu måste jag gå hej!

nu bär det av till SAN FRANCISCO!

Publicerad 2013-06-15 18:54:15 i Allmänt,

hejssssssssan! Idag bär det av till san francisco! Jäättte spännande! Ska bli hur kul som helst! I san. Francisco ska vi bo på hotell! Vi ska inte göra så mycket där, bara chilla på stan och shoppa en hel del! Nej men nu ska jag äta frukost hej hej!

Min första dag i Canda!

Publicerad 2013-06-15 06:08:50 i Allmänt,

Hej! Jag kan inte blogga så mycket nu! Jag har inte tid... men idag har vi varit i vancouver och shoppat och gått till ett akvarium där man kunde se valar! Och delfiner och massa andra fiskar! det var väldigt kul! Nej men nu måste jag gå! Bye bye!

godmorning!

Publicerad 2013-06-14 17:47:42 i Allmänt,

Morgon morgon! Idag ska vi åka med båt och se på valar! Men jag är inte säker på att det ska bli men jag vill såååå gärna! Hoppas hoppas!

Nu är man i Canada... Tydligen...

Publicerad 2013-06-14 07:29:34 i Allmänt,

Hej Nu är jag i vancouver! Jättemysigt hus,.alla är väääldigt trevliga! Men längtar såå mycket efter min vovve så är väldiggt nere!): ); en komentar tror jag skulle passa fint för mig just nu!

Jag har rest till...

Publicerad 2013-06-13 23:39:35 i Allmänt,

Thailand 2gg Bulgarien Turkiet 2 elr 3 gg Kreta Ungern Sverige Sydamerika (a,b,c öarna) Estland 2 gg Skottland Kanske det är fler ställen men jag kommer inte på mer! Förståss USA men jag har ju inte kommit hem än! Jag vet inte om det räknas men jag har mellanlandat vid Island och Indien! Som man kanske ser är vi en ganska resande familij! Jag gillar att resa runt och se världen men jag gillar nog ändå vår mysiga by bäst! Som man säger borta bra, men hemma bäst!

Nästa stop-Vancouver

Publicerad 2013-06-13 18:44:02 i Allmänt,

Hejsansa! igår kom vi hit till en väääldigt vacker plats! Vi har sovit en natt här och jag har fått en ny kompis! (Bear) Senare på eftermiddan ska vi åka buss i cirka två timmar till Vancouver! Det kommer att vara coolt att besöka Canada! Där ska vi sova i två nätter! Vad jag vet ska vi titta på valar! (; nej ni måste få se lite bilder häirfrån!

Snabbt inlägg

Publicerad 2013-06-12 15:32:36 i Allmänt,

Hejsan Snart ska till Fidalgo Islands. Ursäkta för att jag stavar fel på allting men kan inte så mycket åt det! Det ska bli kul vi ska åka med tåg! få se m det är öppet nätverk där! isåfall ska jag blogga men nu ska jag äta frukost Hejsveijs! förresten här är klockan 6.32!

Vid microsoft

Publicerad 2013-06-12 03:29:04 i Allmänt,

Hej Sitter i ett rum och pappa och resten av familjen och de sitter och diskuterar om något som är sååååååååååååååå ointressant så jag håller på att dö typ! Nåja det är bara att försöka klara sig! Här är klockan 18:28 och jag är ganska trött jetlagen vill visst aldrig ge sig! Hejdå

Gårdagen och lite om idag!

Publicerad 2013-06-11 17:56:19 i Allmänt,

Hey! Hur mår ni? Jag mar toppen! Seattle ar verkligen kul! Igår var vi uppe i Space Needle, En väldigt hog byggnad i Seattle! såååå coolt! sen var vi pa stan och åt god mat, sen gick vi bara runt på stan och tittade på saker! Alla är trevliga och pratar väldigt mycket! Idag ska vi på ett museum, ett nordiskt museum inte så kul men nåja! sen ska vi tror säkert gå på stan och äta antar jag! sen åker vi hit igen och sen åker vi till ett microsoft ställe! vet inte exakt vad det är men vi får se! Imorgon är det ju sista natten här! sen åker till ett ställe som heter Fidango Iceland öööö jag vet inte hur man stavar det men.... där ska vi sova en natt hos en som heter Sunny! bloggar mer om det sen HEY!

Jetlag

Publicerad 2013-06-11 05:01:47 i Allmänt,

Hej nu sitter vi på en restaurang och ska äta mat! Eftersom klockan är sex på morgonen i mitt huvud så är jag vääääldigt trött och ganska snurrig! Men jag överlever nog! Här är klockan 19.59 ! Hoppas ni har det bra hej!//nora

På the original starbucks!

Publicerad 2013-06-11 01:17:28 i Allmänt,

Hello! Sitter nu på det första starbucks kafet i hela världen! Fett coolt! Önskar jag kunde ta bilder men min telefon har liite problem så det går inte! Trååkit! Allt är såååå stort här och så coolt med alla byggnader! Vi var uppe i space needle idag och det var verkligen häftigt! Ja, everything is bigger in america! Nej men nu ska jag sticka bye!

I am in USA!

Publicerad 2013-06-10 16:07:43 i Allmänt,

Hejsan! jag ar i USA nu! I Seattle for att vara exakt! Vi bor hos en kvinna som kan bade svenska och engelska! Jag bloggar pa en amerikansk dator sa jag kan inte skriva vissa bokstaver! men jag hoppas ni forstar iaf! Vi bor i ett valdigt roligt amerikanskt hus mysigt mysigt! snart ska jag ata frukost! klockan ar &7: 40 AM pa morgonen! Det ar saa kul har och jag langtar efter alla roliga saker vi ska gora ida!! bloggar sakert pa kvallen och berattar om vad vi har gjort! good bye! \\Nora!

Ööö.... hade jag för minnesförlust igår? finns det någon som vet?

Publicerad 2013-06-08 20:05:13 i Allmänt,

Cheeenare! Idag gick jag in på min blogg.... jag vet inte varför jag gjorde det men när jag hade kollat igenom det första inlägget satt jag först i fem minuter och stirrade rakt på det senaste inlägget jag gjorde igår! Och där står det: "Imorgon bär det iväg till USA" Sen börjar jag skratta hysteriskt! Vi har inte åkt till USA idag vi åker i morgon! Jag vet tyvärr inte vad jag fick för dampryck igår men så ligger det till! Jag är hemma fortfarande! och imorgon klockan sex stiger jag upp!' ska blogga mycket imrogon på tåget! kommer förmodligen inte kunna göra så mycket mer! CIAO! //nORA

Hej och förlåt!

Publicerad 2013-06-07 21:25:27 i Allmänt,

Hej förlåt för att jag inte har typ uppdaterat idag men har gjort mycket och har inte haft lust! Imorgon bär det iväg till USA! jag kan knappt fatta det! MAAAAMMMMA! förresten hittade lite bilder på Rodney! Hästen jag red på ridlägret som är min favorit där! Har hittat de från stall kvarnbackens hemsida mm!
//ses Nora

Vad jag ska göra idag!

Publicerad 2013-06-07 13:30:22 i Allmänt,

Cha cha! idag ska jag kanske inte gör så himla mycket men tänkte skriva det ändå!! För om cirka 2dagar åker vi till USA! Mammma jag döööööör! Ja, men idag ska jag: Åka och titta på en lägertävling, till stan och shoppa med mamma, sova! //Nora

Hemma igår... Det suger!

Publicerad 2013-06-07 10:01:33 i Allmänt,

Hej!<3 Igår kom jag hem från ridlägret! och det suuuuuger verkligen! Det skulle kunna vart längre! Första dagen var det dressyr och hopplektion då red jag en vääääääldigt fin ponny som heter Rodney! Han red jag också på lägertävlingen igår! Jag hoppade en 50-60cm bana! Det gick hur bra som helst! Saknar honom! Men Wilma är nog fortfarande bäst! Fast han är helt klart bäst vid stall kvarnbacken! Det var lite kort om ridlägret! Ciao //Nora

har simmat!

Publicerad 2013-06-03 13:29:29 i Allmänt,

Hej nu har jag varit till Erica ochhar varit strösta delen vid simstranden! DEt var väldigt roligt, där var många kompisar!nu ska jag äta hej!

sova länge!

Publicerad 2013-06-03 09:38:19 i Allmänt,

Cha cha! Idag har jag sovit väldigt länge! Jag älskar att sova! men nog pratat om det! Nu steker mommo plättar till mig och Nike, de ska bli SÅÅÅ gott! (kommer en bild!) Sen ska jag cykla iväg till Erica, Där ska vi göra nåt kul! Sen ska vi till simstranden! igår var vattnet hur varmt som helst! Men det åskade, så idag väntar jag mig soligare väder! Och sen på kvällen, närmare halv sex, halv sju, ska jag till stallet och först rida en GULLIG liten shettis Trillan som har kommit på besök, hon är här ibland men stallets ägare äger henne inte! Så då ska jag rida henne till ridplanen och där är det lektion! ska se om jag kan på något vis försöka komma åt med böner och gnäll Nikes telefon så jag kan blogga lite! hehe får se om jag lyckas! (= men nu är plättarna klara Tjaba //nora

Jag är väldigt lessen!

Publicerad 2013-06-02 19:44:06 i Allmänt,

Ööhh hej! Jag är väldigt lessen för att inte har uppdaterat! jag skäms! jag måste skärpa mig! Måsttte! Skriv upp att jag uppdaterar MYCKET !

Rida Wilma!!!!

Publicerad 2013-06-02 13:27:47 i Allmänt,

Cha! Snart ska jag till stallet med Josefin och rida Wilma! jeee har int eridit henne på såååå länge hoppas det går bra! <3

Sitter och lyssnar på musik!

Publicerad 2013-06-01 19:36:50 i Allmänt,

Hej sitter och lyssnar musik! faktiskt på den musiken vi uppträdde med på vårfesten! kommer nog och sakna Nedervetil skola men, jag läägtarrrr verkligen till högstadiet! (====) på tisdag ska jag på ridläger till stallkvarnbacken! Är väldigt taggad!! <3
bilden tagen från stallkvarnbackens hemsida!

Vad ska man göra ida då?

Publicerad 2013-06-01 09:53:44 i Allmänt,

Hejsan! hmm... sitter och funderar på vad man ska göra ida då! jag tänkte kanske gå och simma, läsa och sola! kanske inte så intressant men iaf!
Nellie Berntsson bild haha!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela