norahansen.blogg.se

Brr...

Publicerad 2013-09-30 19:01:02 i Allmänt,

Usch vad det är kallt! Läste på finska och sen for jag till ridplan! Hästarna var jätteduktiga! Ryttarna också! Imorgon gör jag inget speciellt, vad jag vet än! På torsdag och fredag händer en del roliga saker. På torsdag- Vi har dagsverke, och jag och Ellen ska till stallet! Och på kvällen är det Malins lektion! På fredag- Tjejkväll och så kommer mina faddrar hit och ger mig en födelsedags present! (De lovade mig en häst! (; Jag ska nu läsa lite till på finskan, önska mig lycka till i provet!
När mamma tänder ljus- då är det höst!

Grattis Fammo!

Publicerad 2013-09-29 09:53:00 i Allmänt,

I efterskott då, hon fyllde igår men glömde skriva det här på bloggen! Idag ska vi fira! Vi har köpt en stekpanna i gjutjärn åt henne! Jag tro inte det gör nåt om jag skriver det här för hon har ingen dator.... ;D så grattis Fammo!

Ridning bollkalle busiga hästar

Publicerad 2013-09-28 16:53:06 i Allmänt,

På förmiddagen red jag som sagt då, det gick bra! Bara att Zicko fick lite fnatt och rymde lite först och båda ponnyerna var jättepigga så gick det bra! Direkt efter stack jag till sportplanen och stod och frös fingrarna av mig i två gånger 45 minuter, och sen kom jag hem! Kul va? Nåja hemmalaget vann! Jee :D Har inget mer att skriva nu, men vi hörs!

Godmorning

Publicerad 2013-09-28 09:21:33 i Allmänt,

Klockan halv ett ungefär ska jag och rida en snabb sväng med Josefin. Och sen blir det att servera! Sitter i soffan med en nervös hårboll bredvid mig som bara gnäller hela tiden...

Hästsläktforskning

Publicerad 2013-09-27 21:28:00 i Allmänt,

Hej igen! Ville skriva ett litet inlägg om en sak som jag tycker att är väldigt roligt! Jo, nämligen hästsläktforskning! Det är hur kul som helst att hästsläktforska, jag brukar försöka hittar bilder va ponnyer te.x Zicko, Baccus, Wilma o.s.v när de var föl eller deras mammor och pappor! Jag brukar hitta rån sukuposti.net och där är de flesta bilder ifrån! Som te.x Baccus pappa han heter Ekeholms Bacardi! Och SE hur LIKA de är!
Baccus
Bacardi (bilden från sukuposti.net) Zickos pappa hittade jag också en bild på! Han heter Zandro!
(bild tagen från essestuteri.se) Har såklart också släktforskat mycket på Wilma och hon har faktiskt haft två stycken föl! Hovens green pearl
Liknar hon inte Wilma??? (bilden tagen från sukuposti.net) Hovens Hennessey
Naaw! (bilden tagen från sukuposti.net) Det var ett inlägg om lite vad jag har klurat fram om våra ridskoleponnyer! Bye //Nora

Mycket planer för imorgon

Publicerad 2013-09-27 20:16:00 i Allmänt,

Imorgon ska jag: -Rida klockan 10.30 ungefär tror jag - Ska servera på sportplanen på fotbolls match klockan 14.30-Kanske sticka till mina kusiner! hoppas ni förstår om uppdateringen blir seg!

Ett gryymt jobbigt gympa-pass!

Publicerad 2013-09-27 16:12:16 i Allmänt,

Hej hallå! Sista timmen hade vi gympa och det var absolut jättejobbigt! Vi hade cirkel träning, som att göra armhävningar och sitta i 90 graders vinkel... Det var jättetungt, men det känns ganska bra nu för att jag dog ju liksom inte! Men nu ska jag gå ut med hunden!
En häst som drog en vagn i New York, han hette Bruno!

Sista skoldan!

Publicerad 2013-09-27 07:06:15 i Allmänt,

Sista skoldan! Äntligen fredag! Åh så skönt, jag hoppas det blir bra väder, om det blir det kan man ju räkna med en ridtur! Skola. Nu hej!
Jag och mitt coola äppelhalsband!

Höst

Publicerad 2013-09-26 19:56:23 i Allmänt,

Jag älskar hösten! Det är min absoluta favorit årstid! Räknar upp några saker jag tycker e bra med hösten! 1. Inga myggor! 2. Inte för varmt 3. Fina färger! 4. Min födelsedag! 5. Man kan börja gå med mössor och lite tjockare kläder! Bjuder också på fina bilder!
//Nora

suck...

Publicerad 2013-09-26 16:05:00 i Allmänt,

Jag hatar läxor.. speciellt då man är trött! suck...
Exakt såhär beskrivs min dag... )=

Superkul träning

Publicerad 2013-09-25 19:36:04 i Allmänt,

Hej har kommit hem för en stund sen från en superdupermega kul träning för Malin! Jag hoppade höjdrekord! OH yeah! Vi hade tre hinder uppställda på långsidan och räknade sprången mellan och så! Vad jag minns var det 5 språng emellan! Zicko var ganska trög först men sen blev han som en riktig TIGER! Han flög! å guud va kul det var! Malin är en väldigt duktig och bra tränare! Baccus sköte sig bra, fast Malena lyckades ramla av fast det gick bra! Nike fick Deli att korta upp sig rejält och hon så riktigt "elegant" ut Eller vad man ska säga till sist! NU ska jag duscha och se över läxorna men träningen var typ den bästa hittils! Hejdå! Och PS Ska uppdatera en aning bättre i fortsättningen!

OJ men när uppdaterade jag bra sist?????

Publicerad 2013-09-23 21:13:12 i Allmänt,

Kommer knappt ihåg det sist! Det har ju varit ganska mycket nu med alla kalas och så!ska komma igång igen! Över till annat... Ridturen med jag och Ellen gick nog jättebra, vi skrittade och travade lite grann.. Kunde inte rida hårt alls för vägarna är hårda som sten! ): men trevligt! Imorgon är det ridlektioner, och jag LOVAR att om jag får en ledig stund ska jag uppdatera! Zicko var pigg och glad! Ville hela tiden börja trava haha! Det var riktigt höstväder och man är ju inte riktigt van än så det var ju kanske lite kallt! Men det gick! Ridlektionen blir troligen flyttad till onsdag istället! För att det tyvärr ska liksom regna på torsdag! Nu ska jag sova! Och sova bra! Och stiga upp tidigt! Och vara på bra humör! Och yada yada yada...

Ellen och Nora ridning!

Publicerad 2013-09-23 15:15:34 i Allmänt,

Hali hallå! Snart ska jag och Ellen och rida! yee Jag ska rida ZICKO <3 och Ellen Roope, vi ska på en lugn terrängritt! ska bli så kul! Och nu äntligen känns det som höst! kan inte bli så mycket bättre! vi hörs sen!

Tjeena tjenna!

Publicerad 2013-09-22 09:43:20 i Allmänt,

Hej allihopa! Sov riktigt länge och drömde om vääldigt konstiga saker! Idag ska jag nog titta till ponnyerna och sen kommer ju släkten hit på kaffe! Undrar vad jag får??? Men hör av mig snart!
Naaw!

Öh, vad ska jag säga

Publicerad 2013-09-21 21:37:00 i Allmänt,

Dagen har varit lite sådär... Inte dålig men inte bra heller.. Skriver inte ett inlägg just nu för det är liksom för mycket dåliga tankar som snurrar i mitt huvud nu! Är rätt så säker på att min snara framtid inte kommer se ut som den gör idag alls! Men jag vet inte! Och jag HATAR att inte veta! Jag tycker att vintern står emot mig, allt blir bara fel och nej och nej igen! Nej någon ljus framtid vet jag inte om det riktigt finns! Suck, känns lite hopplöst allt detta jag vet inte vad jag ska ta mig till! Måste tänka positivt, måste sluta oroa mig, allt som snurrar i mitt huvud är måste... och jag vill bara skita i allt, men ändå inte! Skulle ju va skönt om någonting skulle komma på min sida, så jag inte behövde stå ensam! Men positivt tänkade är mitt motto för ikväll! Kommentera gärna.. Skulle behöva det... :(

Jag är en usel tidtagare

Publicerad 2013-09-21 15:27:07 i Allmänt,

Jag tog lite tid på en skidtävling och det visade sig att jag nog inte har en framtid som tidtagare! Nu sitter jag hos mina kusiner... :D måste bara uppdatera läget lite!

Har en skön slappar dag

Publicerad 2013-09-21 13:06:17 i Allmänt,

Sitter i mjukisbyxor och bara slappar just nu men mycket finns det att göra! Jag ska baka semlor till min husliga läxa + göra lite andra läxor! Kanske ska jag rida ikväll?? Jag vet inte?.... Jag tror jag ska skriva ett långt inlägg om jag hinner ikväll! Håll utkik!

Lördag...

Publicerad 2013-09-21 09:07:33 i Allmänt,

ÅH så skönt! Kalaset blev riktigt lyckat igår! Presenterna var jättesuperfina! Idag ska jag nog bara ta det lugnt, Kanske kolla ponnyerna! För imorgon är det släkt kaffe! Vi hörs!
GAMMAL bild!

Visste ni att...

Publicerad 2013-09-20 14:14:05 i Allmänt,

-Jag hatar svamp! -Jag är Finland svensk! -Mina föräldrar är båda lärare -Jag fyller år idag! -Jag har hållit på med hästar i över halva mitt liv! -Jag har två bästisar men många kompisar! - Jag är väldigt envis! (::D

Lektionen

Publicerad 2013-09-19 20:31:33 i Allmänt,

Tråki rubrik ja vet! Men lektionen gick väl sådär, kunde ha gått bättre, Zicko var väldigt slö! Nästa gång ska vi hoppa nåt smått! Ska bli kul! Imorgon är det mitt kalas men jag ska föröska klämma in ett "visste ni att?" Ska bli kul! Nu blir det säng!

Tagga lektion!

Publicerad 2013-09-19 14:35:21 i Allmänt,

Fölåt för att jag inte uppdaterade imorse! Nu ska jag äta plättar! Mums och sen till planen för att rida Z <3 på Malins lektion! Vi ses! Förmodligen kommer det inte komma så mycket uppdatering idag!

Hahh

Publicerad 2013-09-18 19:30:35 i Allmänt,

Jag skulle egentligen ha varit till Amandas men de skulle på fotbolls match så jag stack till Ericas istället! Ellen var också där! Vi lekte med Bella och Kipper! Imrn Malins lektion! Hoppas Zicko inte blir elr är halt! Orkar inte skriva mer nu hej!

Tuff dag med mycket att göra!

Publicerad 2013-09-18 07:14:02 i Allmänt,

Tjabba! Har ganska tuff dag i skolan med engelska prov bland annat. Men det ska nog bra! Jag fick förresten en ny jacka från en hästbutik som födelsedags present igår! Jag tyckte den var riktigt snygg! Ni ska få se en bild sen! Måste bara kämpa mig igenom lektionerna! Imorgon är det ju Malins lektion! Och jag rider Zicko! Jippi! På fredag är det kalas för mina kompisar! Hoppas det blir bra! Är lite nervös! :D Kramar till er!

Rättvisa

Publicerad 2013-09-17 19:35:53 i Allmänt,

Jag tänkte skria om vad jag tycker och tänker om rättvisa... Vad jag tycker är rättvisa ska vara en självklarhet för alla! Och då MENAR jag alla! Stora små, äldre yngre, längre kortare, ja ni vet! I alla situationer. Vissa följer inte den regeln, vissa gör det fast de inte vet om det, vissa gör det medvetet... Till exempel- i skolan är ett bra exempel på folk som inte gör det rättvist utan att de vet om det! De pratar bara med EN person och liksom glömmer bort att den andra finns där! Fast den personen som inte märks också står bredvid! Visar bara privata meddelanden på FB eller annat åt en person, men delar inte med sig åt den andra kompisen som sitter bredvid, Viskar saker som ingen får höra åt en person men fortfarande inte den som sitter bredvid! Den personen kanske inte alls menar att vara elak eller göra någon illa alls, men det händer liksom ändå! Jag försöker alltid att ta me alla och visa att jag vill ha med dom i "mitt" gäng! Och det är inte svårt alls! Vissa gör det så invecklat! klappa på den lediga platsen och i matsalen åt en tjejen som söker en plats att sitta! OM inte alla får plats i de bekväma sofforna och en lämnar utanför och tvingas sitta på golvet! så kan man ju sitta i famnen eller så! Det är inte svårare en så! Allt handlar förstås inte bara om det här, utan om en himla massa andra saker! När ni gör nåt, så låt alla göra det ni håller på med! Alla har chansen att försöka och även om det inte går så bra, så ropa: Bra jobbat! Det gör ingenting! Eller nåt i den stilen ändå! För det är en obeskrivligt obehaglig känsla om man gjorde bort sig och föll eller så och man kommer tbx till laget och alla står och stirrar på en som om man var dum i huvudet! Det är HEMSKT! Men om alla skrattar på skoj åt ens misstag känns det 1000000000 gg trevligare! Rättvisa borde också vad jag tycker, ändras med vuxna och barn! lite grann menar jag då! Men i sånt som man vet att barn skulle kunna klara av ska inte vuxna komma med sitt: Det där kan du när du blir äldre! eller: Jag måste ta hand om det här! Man kan ju inte lära sig NÅGONTING inom rimliga gränser, om man inte får försöka några gånger först! eller vad tycker ni? Så ALLT ska vara rättvist! Det finns inga gränser enligt mig! Hoppas ni gillade inlägget! Några peppande citat!

Inlägget får bli imorgon istället!

Publicerad 2013-09-16 20:21:56 i Allmänt,

Det lite större inlägget skjuts upp till imorgon! det blev så sent och jag måste öva på prov idag! Men imorgon har jag mer tid! Tur att provet är på onsdag, så har jag det undan! Lektionerna gick bra! Zicko var inte ett dugg halt! Sköönt! Nej men vi ses imorgon! Ciao!
Älskar detta citat!

Köttbullskorvsoppa

Publicerad 2013-09-16 14:47:09 i Allmänt,

Snart ska vi äta, bland annat våfflor och soppa! Sen är det lite ridlektioner, jag ska hjälpa till på några men sen måste jag hem och plugga till engelska provet på onsdag! Ett STORT inlägg kommer senare ikväll! Var beredda! Jag hoppas ni kommer gilla det lika mycket som jag! Jag kommer också köra en några "det här visste ni inte om mig" i veckan! Nej men nu ska jag plugga! Love you!
Jag = Idag!

JAG vann "veckans blogg" på TLryttarna.horseworld.se!!!!!!!!!!!!!!!!

Publicerad 2013-09-15 17:42:21 i Allmänt,

Skrek nästan rakt ut när jag klickade in på deras blogg och insåg att jag hade vunnit!!! herregud HELT overkligt! Kommer verkligen suga in mig alla tips som en svamp! Kommer börja uppdatera mer långa inlägg och och tips och åsikter! Jag kommer att va på G verkligen! SKRIV UPP DET! det kommer explodera här på bloggen! Tack Tilda och Lovisa ni är värda GULD!

Sova...

Publicerad 2013-09-14 21:24:26 i Allmänt,

Holá! Mommo är just nu här och jag hade lagat min husliga läxa- plättar! De blev nog helt goda! Jag red inte Zicko idag men ska rida honom i morgon på eftermiddagen/kvällen! Nike ska fotografera! Kommer med bilder ochkanske ett litet inlägg! Men nu tar jag natten!

Skulle rida, men fotade lite istället!

Publicerad 2013-09-14 10:37:59 i Allmänt,

Zicko hade inte kommit än, suck! Men Nike kommer och fota mig imorgon istället! Jag rider troligtvis ikväll! Fotade lite bilder av Teija och Wilma med telefonen i hagen! Fina bilder- njaa men söta ponnyer!

åh dumma telefon! + Tjejkväll

Publicerad 2013-09-13 20:52:42 i Allmänt,

Hej för några timmar sedan så var jag på en tjejgrupp som vi har var tredje vecka! Vi gjorde ett slags fot salt med karamell färg! Blev coolt tycker jag!
det luktar citron! Telefon en funkar inte riktigt som den ska men den är ju bättre än igår... imorgon ska jag rida Zicko lite lugnare i hagen bredvid ridplanen söndag samma sak, bara mjuka upp honom nu när han inte varit igång något vidare! På måndag blir det ridning på planen! Håll tummarna för att han funkar bra och inte är halt! Om Nike är snäll kommer hon och fota mig imorgon när jag rider! Då får jag ju också använda mitt nya schabrak på honom(: Lägger upp bilder så fort jag kan! PS: ett hjärtligt tack till alla fina kommentarer! Du som läser betyder en hel del för mig!

Telefonen fick fnatt

Publicerad 2013-09-13 15:04:23 i Allmänt,

Min telefon fick seriöst FNATT igår! Den började knäppa bilder av sig själv när den låg på en bänk. Jag hade inte rört den på en stund.... Sen när jag skulle skriva ett text meddelande, så började den trycka på jättekonstiga knappar HELT av sig själv! Jag blev seriöst rädd! Sen hade jag 100 procent batteri i telefonen och på morgonen var det noll! ( och det brukar det inte vara) Men nu har den funkat bra hittills!

Träning= Kul, men är trött!

Publicerad 2013-09-12 21:08:18 i Allmänt,

Tränigen gick faktiskt bra! Wilma funkade fruktansvärt bra! Är så stolt över henne! Vi hoppade en bana med snäva svängar och gjorde halt mellan hindren! Wilma började funka väldigt bra till sist! Banan var som klippt och skuren för Baccus och Malena så det gick bara bra! Nike och Deli fick jobba mest av alla men de fixade det iaf! Och mer goda nyheter! Zicko kommer hem! Och jag ska rida honom lite försiktigt lördag och söndag, och på måndag ska jag rida på ridplanen! jaa, nu är jag så trött så att ögonlocken faller fast! Vi ses imorgon!

förklaring

Publicerad 2013-09-11 20:34:25 i Allmänt,

Jag måste bara få förklara varför uppdatering är så kass... Jag tänker på morgonen: NU ska jag uppdatera BRA idag! så jag uppdaterar på morgone och efter skolan... Sen är det ridlektioner, eller så är jag med kompisar eller nåt annat, ja ni vet... Så jag hinner liksom inte! Åh, vad skönt att bara få förklara varför! Men över till annat! vi var till en hängbro här och Bono var JÄTTErädd när den gungade! Sem var vi en sväng till våra kusiner också! Men nu ör jag trött! Och förresten har vi skolfoto i morgon! Och så ska jag och Ellen, Erica ska ta kompisfoto på fredag! Hmm... Kuuul /:
Vi ses!

Pappa= Har tidsproblem

Publicerad 2013-09-11 15:49:34 i Allmänt,

Pappa sa att han skulle komma hem klockan fyra ungefär.... Men klockan är 10 för fem, och han har fortfarande inte kommit! suck... Pappa var är du?

rubrik för dagen???

Publicerad 2013-09-10 20:27:04 i Allmänt,

När jag satt i min säng kom Nike och sa att jag skulle rida Baccus till ridplanen från stallet, så jag åkte dit och gjorde i ordning honom och red honom dit! Var då trevligt att bara skritta och NJUTA! Så jag böjde mig fram och viskade i hans öra "Jag älskar dig Baccus" För jag gillar verkligen honom! Han är inte bäst, men han är nog en liten flummig ponny som man verkligen NJUTER av att rida! Och ja, över till annat! Jag fick hem ett schabrak jag beställde från Hööks åt Zicko! Och så köpte jag ett par handskar! Kommer säkert att ha användning gör båda sakerna!
fint va?
Handskarna som jag köpte också! Tyckte det var bra att ha neongula eftersom det syns bra på vintern då det är mörkt som i graven!

På bussen hem!

Publicerad 2013-09-10 14:10:00 i Allmänt,

Heej... Bussen brummar hemmåt, jag ska göra läxor och ge ponnyerna lite äpplen! Och blogga såklart! Mycket bilder kommer sen!
Fanny<3

suck...

Publicerad 2013-09-09 20:51:24 i Allmänt,

Är trött... fast det har varit en rolig dag.... uppdateringen är INTE bra ja vet, men har inte riktigt nån blogglust eller nåt att blogga om... Suck... Ska försöka ta igen mig nu! Och sova!

Hästar....

Publicerad 2013-09-08 19:03:46 i Allmänt,

Jag for cyklande till stallet för att titta på när Nikes kompisar red! Det var roligt.. Har inte mycket mer att skriva! Vi ses!
Wierd bild!

Sovmorgon....

Publicerad 2013-09-08 09:29:57 i Allmänt,

Åh, vad det är skönt med sovmorgon ibland! Klockan två ungefär ska jag och pappa köra till det där westernstallet jag berättade om igår! Ska bli intressant! sen får vi en gäst här, jaa.. Det kanske inte händer så mycket mer då! Skirver mer sen
hej!

Oj, det gick många timmar sen senaste inlägget...

Publicerad 2013-09-07 20:08:21 i Allmänt,

Men nåja, flåt! Har varit till hagen och fyllt på vatten till ponnyerna! + att de fick lite äpplen! Sötisarna! Sen när jag kom hem, så var jag och Nike till stallet och gjorde i ordning där! Jag borstade Deli och lade ett täcke på henne! Hon är så himla gullig att hålla på med! Sen dess har jag suttit och knåpat ihop en film åt pappa av det som jag filmade idag! Imorgon ska jag och Pappa till ett western stall för de har öppet hus! Åh, det ska bli kul! Kommer försöka blogga därifrån! Tornespelet jag var på idag, var huuuur coolt som helst! Hästarna var sååå fina och lydde allt! Tänkte peppa upp kvällen med lite fina citat!
Mitt motto!
Skicka vidare nätkärlek ALLA!

Håller på med en video!

Publicerad 2013-09-06 21:13:03 i Allmänt,

Hej håller på att göra en video! Jag vet inte om den blir så bra men helt ok åtminstone! Jag gör den på windows movie maker, men känner nån till nån annan sida? Skulle var tacksam om någon ville tipsa om nån sida där man kan göra filmer??

sjuk

Publicerad 2013-09-06 07:18:52 i Allmänt,

Hej! =) Jag stannar hemma från skolan idag! Känner att jag verkligen inte mår bra! Men det kommer ju bra uppdatering då isf! hör av mig om en stund hej!

Böcker!!!!

Publicerad 2013-09-04 18:49:47 i Allmänt,

Har precis kommit hem från bibblioteket och jag lånade lite böcker! Jag ÄLSKAR Sigge och Teddy böckerna!!! ÄLSSKAR dom! Jag vet att jag egntligen är för gammal för attläsa dom men jag fastnade för dom för jag till exempel liknar Elina i siggeböckerna! Så nu lånade jag en bok som heter Teddy på ridläger! Och så några andra naturligtvis! Jag älskar att läsa det är så himla kul!

Godis!

Publicerad 2013-09-04 15:42:50 i Allmänt,

Tjatade på mamma lite och fick köpa lite godis när vi var till butiken haha! Var riktigt godis sjuk faktiskt! Känner på att jag börjar bli förkyld tyvärr ): och i morgon har vi friluftsdag och Malins lektion där efter! Hoppas jag mår bra imorgon! På Malins lektion ska rida bommar på marken, typ cavaletti och balans! Zicko är fortfarande inte bra, suck stånk sttööööön! ): ): ): ): verkligen tråkigt! Men jag rider ju säkert Wilma, och det är ju alltid HUR kul som helst!
Knasig bild!

Hagen

Publicerad 2013-09-03 19:28:06 i Allmänt,

Hejjj Vart ett var till hagen, och ge hästarna äpplen! Gosade jättemycket med Wilma och Zicko! Har också spelat lite på pianot, håller på att lära mig sången "fur Elise" Går sådär! Läxorna var ju inte så mycket sköönt! Ska kolla bloggar nu och bara chilla! LOVE you! :D

Hm...

Publicerad 2013-09-03 15:00:05 i Allmänt,

känns som om jag på nåt vis simmar mot strömmen! när jag vill ha en HEL dag med att slappa och ta det lugnt, Så är det fotbolls matcher, ridlektioner, ridning, kompisar och JA allt! Men när jag känner en dag att: NU vill jag hitta på nåt kul! Som att rida eller göra nåt med kompisarna så Har typ alla bestämt sig för att den dan ska vara en slappardag för dem! /: Suck, nej jag ska gå ut med hunden nu och se vad jag kan hitta på sen! Puss hej!!

Snabbt inlägg

Publicerad 2013-09-03 06:44:59 i Allmänt,

Hej Ska packa väskan och klä på mig så sticker jag till bussen! Hoppas denna dag blir lika rolig som gårdagen!

Måndag

Publicerad 2013-09-02 18:17:00 i Allmänt,

Skolan var absolut megakul! Lite läxor, men inga problem! Och efter skolan blev det direkt ridlektioner! Kom hem lite tidigare, men rideleverna var ju duktiga! Jag fick ju också ett par SUPER sköna tofflor från när Erica och Ellen var till Ericas villa! Bild!

Spenderar kvällen med ipaden

Publicerad 2013-09-01 19:54:45 i Allmänt,

Sitter och kollar runt på allt mellan himmel och jord på paddan! Imorgon är det skola! Jiippi! Den här helgen har varit huur mysig och ganska så avslappnande faktiskt! Sköönt,! Ha de bra!

Kompis!

Publicerad 2013-09-01 13:24:12 i Allmänt,

tjena! Har just kommit hem från Ericas! vi pratade om lite saker men inte så mycket mer! Men nu är det maat! :D och sen ska jag baka scones för vi får lite gäster så att säga!

Hej världen!

Publicerad 2013-09-01 09:22:24 i Allmänt,

Det var en väldigt kul kväll igår! Såå fint alltså! :D God mat och riktigt riktigt mysigt! Idag ska jag laga min husliga läxa! Det blir scones! Namii! (Kommer bild) Kanske jag skulle masa mig till ridplanen idag för att hälsa på Wilma och Zicko?? Hm... Vi får se! Nike har varit och sovit över på en villa hos en kompis så hon är inte hemma än! Snart ska vi hämta Bono från vår hundvakt! Hoppas han mår bra, men det är jag rätt så säker på!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela