norahansen.blogg.se

SORRY!

Publicerad 2013-07-31 20:15:06 i Allmänt,

Hej jag är lessen för att jag inte har uppdaterat så bra men jag har varit och gjort så mycket! Först skulle vi och köpa hundmat, men sen hade de inte öppet, så vi gick lite i butiker! sen när jag kom hem körde jag och Nike till stallet och matade hästarna! Jag kelade lite med vårt föl! SÅ sjuuuukt gulligt! Och när jag kom hem så for jag direkt och tittade på idrotts tävlingar! Så, där fanns INTE mycket tid att uppdatera! men nu ska jag gå ut med Bono! Han väntar!

Snart mat!

Publicerad 2013-07-31 12:09:31 i Allmänt,

Tjena Nu ska vi snart äta, sen sticker jag till fammo, med Bono Då uppdaterar jag mer! Japp vi ses sen!

Godenmorgen!

Publicerad 2013-07-31 10:00:23 i Allmänt,

Eller god förmiddag kanske man kan säga! Här är det grått, till väder! liksom bara grått med moln... SUCK Ellen och Erica startade klockan sex imorse! hoppas de får de kul! Själv vet jag inte riktigt vad jag ska roa mig med... Jag ska nog med Bonski och hälsa på fammo! Och kanske jag sticker iväg till stallet nån dag? vi får se! nu ska jag göra nåt annat! ciao!

Rubrik?????

Publicerad 2013-07-30 20:59:32 i Allmänt,

Hej nu har jag kommit hem från Ellens vi hade jättekul! Imorgon far Ellen och Erica till Salla till Ericas villa, så de kommer vara borta en veckan ungefär! Nåja, då kan jag måla lekstugan färdigt! Snart kommer hästarna till stallet här igen! längtar dit! Även fast stallet i Terjärv har varit toppen så ändå! Vill INTE att sommarlovet ska ta slut men vill nog börja skolan ändå! Nu ska jag njuta av sista tiden! men längtar iaf till hösten!

Dåligt väder...

Publicerad 2013-07-30 14:49:00 i Allmänt,

Hej hallå! Ute har det regnat och allting är blött, liksom... suck! Men jag måste masa mig ut med hunden iaf, det kanske piggar upp mig! regn regn.... Kanske sticker en sväng till fammo! sen vet jag nog inte riktigt vad jag gör.. just nu kollar jag på en ganska ointressant film! vi ses!

Hejsan hoppsan!

Publicerad 2013-07-30 12:04:23 i Allmänt,

Hej allihopa! Fick en riktig bra start på dagen med några fina kommentarer! Man blir sååå glad! Nuförtiden har det blivit dålig uppdatering men det ska det minsann bli ändring på! (= Så hoppas er dag blir en toppendag! Vi hörs om en stund! LOVE YOU!

Lugn ridtur

Publicerad 2013-07-29 19:59:44 i Allmänt,

Hejsan kom just hem från en ganska lugn ridtur! jag red Zicko Josefin red Wilma! det regnade lite men det var helt okej! Vi skrittade mest och pratade!

Film

Publicerad 2013-07-29 13:36:13 i Allmänt,

Hej är en RIKTIG softpotatis idag! Haha någon gång under sommarlovet får man väl va det! Ska rida klockan 6! Kommer bli kul! Skriver mer sen!

Chill......

Publicerad 2013-07-29 09:32:40 i Allmänt,

Hej och gomorron, indag blir det chill dag för mig, sköönt! Vet dock inte riktigt vad jag ska jag göra idag! Men det får vi se sen! Uppdaterar mer senare heej!
Underlig bild,

Hemma igen!

Publicerad 2013-07-28 21:09:37 i Allmänt,

Hej nu är jag hemma, Nikes kompisar skulle gå och rida, så jag följde med och hjälpte till! Det var roligt! Imorgon kanske jag far och rida! Jaa, nu ska jag nog gå! Hej... (:

Hallå!

Publicerad 2013-07-28 09:44:21 i Allmänt,

Hejsan! Och godmorgon! Idag har jag mycket program, nu ska jag ta en dusch, sen kommer det lite gäster til oss. klockan ett ska vi till min fabrors sommarstuga! och när vi kommer hem ska Nikes kompisar och rida och jag ska hjälpa till! (:

Tråkit!

Publicerad 2013-07-27 17:47:19 i Allmänt,

Gör typ INGENTING nu... Menär så trött så jag vet inte vad jag ska typ orka göra! Suck... Sommar....

FULLT UPP!

Publicerad 2013-07-27 15:20:00 i Allmänt,

öhömm... Hej, kanske man kan börja med... Jag har inte bloggat för mitt tidschema har varit så att jag har haft FULLT upp! Först på kvällen skulle Amanda, min kusin, sova över hos oss... Men först skulle jag till dom för att hon måste passa sin lillebror en liten stund. Mamma, Pappa och Nike var i Jakobstad, för att där har de en grej som heter Jakobsdagar och ja, Bono var hos fammo. När Amandas mamma kom hem, så bestämde vi att jag skulle ändå sova över hos Amanda... Men Amanda och hennes mamma skulle också till jakobsdagarna.. så jag kom med! Där var det MYCKET folk! Sen när det var slut körde vi hem, och det blev ganska sent sov vi gjorde inte så mycket annat än att lägga oss... På morgonen kom mamma och pappa efter mig och sen direkt stack jag iväg på ridlektioner! Nu har jag kommit hem och är väldigt trött men nöjd, Jag red Wilma på sista lektionen och det var UNDERBART! NU ska vi äta så hejdå från en trött nora!

Uppdatering!

Publicerad 2013-07-26 13:22:00 i Allmänt,

Hej! Hann inte riktigt laga ett inlägg på morgonen för den var SEG, jag steg upp halv åtta och var vid stallet klockan 9, Jag hade kameran med men jag kunde bara filma en liiiten stund för den fick nåt fel, SUCK! Men lite film iaf! Sen bytte jag och Josefin hästar en stund, jag red Teija barbacka (för Josefin red barbacka idag) och Josefin tog Zicko! det var kuuul! Har inte ridit Teija på jättelänge! Men hennes rygg är ganska såå jätte obekväm! Fast Josefin tyckte den var bekväm! Då har man inte suttit på länge på en shettis med så bred rygg så man kan ha ett saftglas att stå på den utan att falla! (; Sen tvättade vi hela Zicko! Han NJÖT verkligen! Speciellt när man tvättade honom i ansiktet! Sen flätade vi Teija! Hon blev såååå fin! Josefin flätade svansen och jag manen! Hon blev såååååååååå söt! Prinsessa! Hästarna var så fina idag! Snart ska vi äta våfflor! Gött! tjingeling //Nora!
Fiiina Teija!
<3

Härlig kväll med bästa kusinerna!

Publicerad 2013-07-25 21:25:56 i Allmänt,

Det var en härlig kväll med kusinerna! Vi kastade frisbi, spelade kubb, och hoppade studsmatta och massa mer! Heliga sommar... Imorgon på morgonen sticker jag till "mina" älskningar (Zicko<3Wilma<3) Och rider, MEGA mysigt! Så... See you!

Stranden

Publicerad 2013-07-25 15:59:09 i Allmänt,

Hejsan hemma från stranden för en stund sen, sola sola.... öh, nu ska vi äta jag är vrååååål hungrig, så mycket mat blir det väl hoppas jag! Sen ska jag jag nog hänga med kompisar igen! vi hörs!

Gjort mycket!

Publicerad 2013-07-25 12:50:28 i Allmänt,

Hej nu har jag gjort ganska mycket sedan jag uppdaterade sist! Jag var och springa, men jag gick mest för det var så varmt! Nästa gång sticker kag tidigt på morgoneneller sent på kvällen! Sen var jag och hälsade på fammo, och nu drar jag iväg til stranden med kompisar! Ses!

TjingTjongSkumballong

Publicerad 2013-07-25 10:10:42 i Allmänt,

Hejsan kompisar! Steg upp ganska sent och undrar vad jag ska göra... Undrar VAD jag ska börja med att göra idag! Åtminstone ska jag vara med kompisar idag. Och hälsa på fammo... Och förresten när jag troligtvis rider på fredag ska min film kamera följa med! Då kanske ni kan få se en film! Rolit va?

Rubrik?

Publicerad 2013-07-24 20:06:24 i Allmänt,

Lite random bilder från nuet!
Bono som har trasslat in sig!
Underlig sommarbild!
Våra alltid lika goda rödavinbär!
~ Home, sweet home~

Vad jag köpte i Pargas- Åbo

Publicerad 2013-07-24 19:26:25 i Allmänt,

Hej jag visar lite vilder på vad jag köpte i Åbo och på ikea! Mycket köpte jag inte ALLS! En våffelspade! Haha, det är faktiskt jag som gräddar våfflorna i huset! Och jag behövde en ordentlig våffelspade! Hah!
Och så ett par AS snygga joggingbyxor! Från Stadium! ÄLSKAR dom!

Morgonens planer = Inte mycket!

Publicerad 2013-07-24 17:30:54 i Allmänt,

Japp morgonens planer blir inte mycket vad jag tror! Jag ska nog hälsa på fammo, kanske på mina kusiner också! Sen ska jag sola för det är verkligen HETT ute! Sen vill jag också ut och springa! får se om det blir på morgonen eller på kvällen? Om jag är riktig friskus så sticker jag iväg redan på morgonen ;) Pappa och Nike är på rullskidnings tävlingar nu, och jag ha gått en lång promenad med Bono! Har saknat min lilla galna hårboll så otroligt mycket! han är min andra hälft, mitt hjärta, min Bono! På fredag far jag och rida tror jag, Ellen kanske kommer med! Hoppas hon kan det! (= Har också saknat Wilma och Zicko! Wilma var såååååå gullig när jag var i hagen med henne när jag hade ridit Zicko i torsdags! Vi myste säkert i en halv timme. Kan aldrig få nog med kärlek av den ponnyn! Och Zicko har stulit mitt hjärta totalt! Bara så fin är han!
// Nora

Jag har haft en bloggpaus...

Publicerad 2013-07-24 15:37:40 i Allmänt,

Hej! Längesen, eller hur? Ja, som rubriken lyder har jag haft en bloggpaus när jag har varit vid min mommo. Det var ganska skönt faktiskt.. att ta en paus från allt hemma liksom! Jag har gjort MYCKET men ändå INGENTING..... Okej, eftersom jag ÄLSKAR att läsa böcker så kan ni väl gissa vad jag har gjort på dagarna för det mesta! ;) Läst, läst, läst! Och alla böcker var hästböcker typ! Jag läser BARA hästböcker! Har ingen aning varför men de är helt enkelt bara bäst att läsa enligt mig! Här är några de böckerna jag läste! tänkte att jag kunde visa er
Ciao!

Gäster...

Publicerad 2013-07-18 17:53:14 i Allmänt,

Nu är gästerna här.... Är hungrig, och trött! Och alla pratar typ om ointressantta saker.... Hmm... Suck Känner mig ganska ynklig.... bloggar mer sen!

Har ridit!

Publicerad 2013-07-18 15:11:57 i Allmänt,

NU har jag varit och ridit ZICKO! Han var väldigt STARK men jag tyckte det gick bra! Zicko var på vääldigt bra humör idag så det var hur Härligt som helst! Sen var jag i hagen och myyyste med Wilma! Hon är verkligen en underbara häst! Nu ska jag hoppa i duschen! Heissveis!

Första inlägget= SENT!

Publicerad 2013-07-18 11:52:53 i Allmänt,

Hejsss! första inlägget kommer sent, jag vet! Men ja, klockan två ska jag och rida Zicko! Det kommer bli en kort ridtur, men det gör inget! Ska försöka mig på lite dressyr! Eller ja, dressyr och dressyr, men inte terräng hoppning direkt! Sen ska jag mata hästarna och sen kommer jag hem och duschar och sen kommer gästerna! (jag vet att det kommer mycket "och sen, och sen, och sen") Jag har varit vid fammo nu och där hon bor finns säkert TUSEN igelkottar! De är jättesöta! Och ganska taggiga... (= Vi hörs hejissveis!

Imrogon ska jag.....

Publicerad 2013-07-17 21:13:43 i Allmänt,

Imrogon ska jag... Hälsa på fammo på förmiddagen Rida på efterniddagen Umgås med folk... Vi får gäster den kvällen Packa till PARGAS! Kommer bli såå kul!

Hoppas hoppas hoppas!

Publicerad 2013-07-17 18:48:41 i Allmänt,

Jag ska typ och rida imrogon.... JOSEFIN OM DU SER DETTA RING MIG!!!!!!!!!!! Jag försöker få tag på vissa människor.... irriterande..... )=

Något ni borde titta på!

Publicerad 2013-07-17 16:17:36 i Allmänt,

Hej=) Jag tänkte bara tipsa er om något som jag tycker att är riktigt bra! Det är min storasysters kompis blogg! nog är hon min kompis också! =D Hon har en jättebra blogg tycker jag som ni verkligen borde läsa! När ni går in på hennes blogg ska ni bläddra ner till ett inlägg som heter "Belive in your dreams" Det inlägget tycker jag är superfint skrivet! hennes blogg heter malenaforsstrom.blogg.se! Läs den ----->
(bilden tagen från hennes blogg)

Hemma i huset!

Publicerad 2013-07-17 15:14:36 i Allmänt,

Nu är jag hemma i mitt, eller mitt och mitt, hus! Skönt, fast det var nog VÄLDIGT roligt vi Nykarleby! Nu ska jag bara SLAPPA hela kvällen! GÖTT! Som många säkert vet har ju Talia (en väldigt känd flicka med cancer) Dött..... Suck... verkligen SUCK! SJUUUUKT tråkigt! hon var verkligen en STOR kämpe!
~ Vila i frid~

Sovit vid Ellens

Publicerad 2013-07-17 13:06:14 i Allmänt,

Tjena sitter nu vid Ellen i en bekväm soffa i Nykarleby och har inte kunnat blogga riktigt tyvärr... Men jag kan berätta lite om vad vi har gjort! Igår var det ganska dåligt väder, det regnade lite och blåste! Men vi gick ut och hade en liten photoshoot jag och Ellen! Jag tyckte bilderna blev bra! Och vi hade ett bra ställe att vara på! Nu ska vi åka till Jakobstad för Ellens kusin fyller år. Mamma hämtar mig från därifrån! Sen har vi gosat lite med Ellens gulliga lillebror Viktor! Söt som en sockerbit! <3 men nu ska vi åka! jag ´skriver mer sen! hej!

MÄTT!

Publicerad 2013-07-15 12:15:08 i Allmänt,

Usch vad jag är mätt efter våfflorna! Hann tyvärr inte ta nån bild för dom tog slut såå fort! Hehe..... Snart ska jag ut och måla när jag kan röra mig ordentligt! Vi ses!

Nice dag!

Publicerad 2013-07-15 11:05:24 i Allmänt,

Idag är nog en bra dag! Först ska jag måla sen ska vi äta soppa och VÅFFLOR! Herregud så gott! Sen ska jag nog på ridlektioner! Lite motion måste man ju få! (; (; (; (; Nu måste jag iväg! Hej!
Mina roliga strumpor!

Godmorrrrrrrrrron!

Publicerad 2013-07-15 09:39:47 i Allmänt,

Undrar var alla är? Men iaf, idag ska jag typ på ridlektioner..... (: Vädret är tyvärr en aning dåligt! Nu ska jag sticka tack och hej!

Hejsan hejsan!

Publicerad 2013-07-14 21:25:00 i Allmänt,

Ville bara säga hej typ! Gör inte mycket! Inte alls! Men såna dagar måste också finnas! Uppdateringen blev lite, ryckig och konstig idag men... Det ordnade ju sig till slut! Blöh!
Mitt och Nikes kära piano!

Lite frågor...

Publicerad 2013-07-14 18:55:16 i Allmänt,

Som jag har hittat på! 1. Vad har du för stjärntecken? Svar: Jungfru (: 2. Tre saker du älskar? Svar: Djur, personer, LIVET! 3. Har du en bästa vän? Svar: Joo, två bästa bästa vänner! (: 4. Hur lång är du? Svar: kanske 155cm??? 5. Vad saknar du just nu? Svar: HÄSTAR! 6. Vilken tid föddes du? Svar: 9.20! 7. Din favoritfärg? Svar: Hmm... Har många, mörkblå, vit! 8. Ditt favorit citat? Svar: JÄTTEsvår fråga! Har så många! Kanske?... ~ Det högsta är inte att aldrig falla, utan att resa sig efter varje fall!~ 9. Din favorit plats? Svar: Stallet! Eller i huset! 10. Om du skulle kunna träffa vem som helst just nu, vem skulle de vara? Svar: Nellie Berntsson (; Här var lite frågor som jag hittade på! Hoppas ni gillade inlägget! //Nora

Heliga internet!

Publicerad 2013-07-14 18:17:51 i Allmänt,

NU funkar internet igen! YES Nu har jag varit och springa... Det gick bra! Nu vill jag till stallet! men imorron är det ridlektioner! Så då kommer man ju dit! Jag sitter faktiskt och lyssnar på en ljudbok, och äter surskorpor! Gött! hejsan!

Suck...

Publicerad 2013-07-14 15:38:21 i Allmänt,

Vårt bredband har tydligen gått sönder, så vi har liksom ingen tv och inget nät på datorerna... Nu lånar jag nät från Nikes telefon... Men kommer inte kunna ha nät hela tiden nu, bara så att ni vet! Så ja bättre start på dan kunde man ju ha fått! Funderar om jag ska fara ut och springa.... Kansek det... Annars gör jag typ ingenting! Ska försöka klämma in en ridtur före Pargas, så jag antar att det blir på onsdag eller torsdag! Längtar sjuukt mycket efter hästarna! Suck... Den här dagen är bara en stoooooooor suck... Hej

Lite tid = ingen bra upp datering!

Publicerad 2013-07-13 22:22:00 i Allmänt,

Hej. Jag har inte kunnat blogga för jag har tyvärr inte haft mycket tid alls! jag har just varit till fammos... Där var det treevligt! nästa fredag ska jag till Pargas! längtar efter Mommo! Vi kommer säkert att göra många roliga saker... där kan jag nog uppdatera lite hoppas jag! Men nu ska jag frissera mamma lite så hejheJ!

Hemma igen!

Publicerad 2013-07-13 18:01:46 i Allmänt,

Nu är jag hemma från fotbolls matchen! Det var kul! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... kanske trixa lite med Bono? Kunde ju som sagt inte uppdatera eftersom jag hade fem minuter på mig att duscha gör a mig i ordning och allt! Men jag fick låna pappas telefon, så då kunde jag blogga lite i bilen! Vi hörs! (=

hann inte riktigt!

Publicerad 2013-07-13 17:14:00 i Allmänt,

Hej fick jäääääääätte bråttom när är kom hem och skulle på match! Duschade snabbare än Gunde Svan! Nästan iaf! De vann 7-1! Ridturen var sjuuuuuuuuuukt härlig! Långa galopper! Efter långa vägar sjukt härligt! Zicko var väldigt pigg!!!! fattar inte var han får all sin energi ifrån! Men nu måste jag gå ses när vi kommer hem! Nike snarkar i bilen Zzzz...

Stallet stallet stallet!

Publicerad 2013-07-13 08:33:28 i Allmänt,

Snart ska jag till stallet och rida ZICKO! såå roligt! längtar efter att få rida honom! Yey! Sen ska jag på fotbolls match vid tre tiden! får se om jag kan stjäla Nikes telefon sen? såå mycket händer idag! ska uppdatera mellan varven så mycket jag kan!!!! ha en bra dag allihopa!

Gillar ni mitt hår?

Publicerad 2013-07-12 22:03:00 i Allmänt,

Jag tog ut allt för det hade blvit obekvämt att sova med det! Gillar ni det? Det gör inte jag...
Dålig bild + attjag villsäga GODNATT till er! Jag har riktigt blogglust iidag för jag har skrivit 11 inlägg! Hoppas det inte blev för mycket!

Bono trix!

Publicerad 2013-07-12 21:27:09 i Allmänt,

Tjena i det här inlägget tänkte jag informera er om vad min hund Bono som är en tibetansk spaniel på 3 år Kan för trix! Kag har alltid varit intresserad av att lära hundar trix och tycker att det är jätteroligt! han kan: Sitt,ligg,tass,andra tassen, give me five, give me ten, spela död, rulla runt, vilken hand, nästan apport, Sitt vackert,dansa,skall,buga,sök, nästan kryp,vänta,viska,! Jaa, jag kommer inte kommer inte på mer! Men jag tycker det är ganska mycket!

Vad ska man ha för rubrik?

Publicerad 2013-07-12 20:45:24 i Allmänt,

Hmm... har faktiskt INGEN aning vad jag ska skriva om! Jag tycker att jag har börjat tänka mer nuförtiden på att man ska våga vara sig själv och ha sin egen stil och egen åsikt om saker! Och att man ska våga visa andra saker vad man tycker att är fint och vad man gillar! Om ens kompisar inte alls gillar Justin Bieber t.ex, och man själv tycker att han är bra! Så ska man inte bara hålla med om att han är dålig och inte våga säga sin åsikt! En av mina kompisar gillar inte Justin Bieber, och jag gillade inte honom först, men nu tycker jag han är riktigt bra! Älskar hans låtar speciellt That power och Be alright! Så våga säga din åsikt till andra och bry dig VERKLIGEN inte om folk som säger att det är fjantigt att tycka så! "If people are trying to bring you down, it only means you are above them"

At home!

Publicerad 2013-07-12 17:45:42 i Allmänt,

hejsan nu är jag hemmmmmaa! Amerikanerna var trevliga! Det blir lättare och lättare för varje gång man pratar med dem att prata engelska! Är sugen på någonting salt! Som på tal om ingenting! och imrogon ska jag rida och gå på fotbollsmatch på kvällen! Eller soccer som de säger i Amerika! bye,

Kaffe!

Publicerad 2013-07-12 14:06:00 i Allmänt,

hejsan nu ska vi till ett ställe och dricka kaffe med några amerikaner! Host, kanske jag inte dricker kaffe precis men iaf! Hejdå! Bloggar mer sen när jag hinner! Hejdåå!

Go-Godmorgon!

Publicerad 2013-07-12 09:55:42 i Allmänt,

Hej! Va ska ni göra ida? Jag ska till frissan klockan ett! SKÖÖÖNT! Sen ikväll ska jag på gammeldagsmarknad med Erica typ, och före det ska vi till Jakobstad för att dricka kaffe med några amerikaner! Ska bli trevligt. Nuförtiden kommer bara de engelska orden ur min mun! utan att jag tänker riktigt! hmm... 17 dagar i USA har tydligen hjälpt! Ni får ha det så bra! hej! PS uppdateringen kanske inte kommer vara lika bra idag! men ska göra mitt bästa!
Den här tavlan har Nike! hon köpte den i USA och la upp den i boden! (vårt gästhus)

Trött

Publicerad 2013-07-11 20:39:38 i Allmänt,

Hejsan jag har kommit hem från unga förmågor nu! Eller för en stund sen! Det var roligt att träffa gamla kompisarna som man inte har sett på hela sommaren typ! Jag längtar tills skolan börjar! Hehe... är lite nervös (; men det ska nog gå bra! Nu är jag faktiskt ganska trött! måste försöka sova lite! Hejdå!

Nellie Berntsson bilder!

Publicerad 2013-07-11 17:16:41 i Allmänt,

Måste bara visa er bilderna! Sååå sjukt snygga!
Min favorit! SÅ Nellie Berntsson!
Nellie har ju hittat på någonting som heter #spridnätkärlek# och det gillar jag verkligen! Det är ett väldigt bra påhitt! Så sprid nätkärlek allihop! för att få ett bättre klimat på nätet! och gå gärna in på nellieberntsson.se och se! Och jag gillar starkt hennes header! kom ihåg det! #skickavidarenätkärlek# Kram Nora! <3

Böh!

Publicerad 2013-07-11 16:55:58 i Allmänt,

Tjenare bloggen! Nu har jag varit vi fammos en stund! Duschade där! (; (som på tal om ingenting) Om en timme ska jag cykla iväg och titta på unga förmågor! Ska bli kul! Undrar vilka som är där? När jag kommer hem ska jag blogga typ! Imorgon har jag fullt upp först få vi gästeroch sen ska jag gå på gammaldagsmarknad med Erica! På lördag ska jag och titta på fotoll, sen ska jag troligvis och rida! puss hej!

Tröögt!

Publicerad 2013-07-11 13:34:15 i Allmänt,

Måste hänga tvätt... sjukt tråkit! men måste man så måste man! sen ska jag nog vara ute ett litet tag! frisk luft är viktigt! jag vet att jag inte bloggar om något intressant men gör faktiskt inte alls mycket idag på dagen... gör mer på kvällen! (= bjuder på några bilder! Nike har fotat dem!
En groda... hmm.. en aning äckligt!
Vår stallkatt! vi ses! //nora

morron världen!

Publicerad 2013-07-11 10:15:54 i Allmänt,

Suck.... Har inte sovit någonting sedan klockan halv åtta! Ja men va ska ni göra ida då? Jag ska typ och titta på en grej som heter unga förmågor! Ska bli kul! Mär jag har fått reda på tiden! (; IDAG händer det! IDAG ska jag prova min telefon och se om den funkar! Det SUGER verkligen att vara utan telefon! Bloggar så fort jag kan när jag har testat den! Hejssveis!

Kompisar!

Publicerad 2013-07-10 22:29:50 i Allmänt,

Hejsan har avrit me dkompisar heeeeela långa kvällen! Det var kul! Men nu måste jag nog gå och göra någonting ochsen krypa till kojs! Godnatt!

Stan...

Publicerad 2013-07-10 12:46:00 i Allmänt,

God dag! Snart ska jag till stan med mamma, vi kanske inte gör så intressanta saker där gissar jag! Jag har varit vid fammos en liten stund med Bono och Nike! Just nu håller dom på och gräver upp vägen som är bredvid vårt hus! Fattar INTE varför men nåja! vi hörs!

Kom hem as SENT!

Publicerad 2013-07-10 09:37:55 i Allmänt,

Tjena jagbloggade inte igår för att jag kom hem väldigt sent och jag gick direkt till sängen! Det varen väldigt lyckad dag igår! Och alla på stallkvarnbacken är såååå trevliga! Hoppas vi ses snart igen! Förresten gillar ni min nya header och design?? Jag tyckte den blev jättefin! Så jag vill säga tack till Tilda från Tildaedin.webblogg.se för att hon har gjort en så fin header åt mig!
Vetinte vad det var för bild men...

Snart som åskådare vid kvarnbacken!

Publicerad 2013-07-09 13:46:40 i Allmänt,

Hejsan! Snart hoppar vi bilen och köör till iväg till tävlingen jag ska vara privat stöd, och hejarklack! Haha ska bli kuuL! Uppdaterar så mycket jag kan efter och kanske kanske kanske på tävlingen! Vi får se! Vi hörs ikväll! Hejsveis

Suck...

Publicerad 2013-07-09 10:46:00 i Allmänt,

Mamma glömde väcka mig! Så nu sitter jag här i pyjamas fortfarande och har inte fått någon vidare bra start på dagen... Telefonen ligger på tork, kan inte användas.... STOR suck verkligen!

Hemma... För ganska längesen...

Publicerad 2013-07-08 22:00:09 i Allmänt,

Heeeeeej! Jag har varit hemma för ganska längesen, men det hände mycket i stallet! Först, så var jag i stallet första lektionen.... Sen sista lektionen red jag Zicko och han var PIGG! Sen så fick min telefon när vi skulle hem så fick den fuktskador så den är KAPUTT för tillfället! Om den inte börjar funka så väntar Iphonen!!! Hehe.... (; Vi ses i morogn! För då ska jag på tävling!

Klockan halv fyra!

Publicerad 2013-07-08 12:58:05 i Allmänt,

TJENA! Klockan halv fyra, ska jag till Terjärv på ridlektioner! Ser till och med fram emot det för jag har haft brist på saker att göra den senaste tiden! Men ser fram emot att få arbeta lite!(: vi hör sen!

Början på en fin men kall dag!

Publicerad 2013-07-08 11:47:00 i Allmänt,

Hejsan! ute är det kallt men fint! ska kanske på ridlektioner ikväll... När jag har något att skriva om ska jag uppdatera! Men just nu finns det inte riktigt nåt jag har och säga! hoppas alla får en fin dag! ciao

Godmorran!

Publicerad 2013-07-08 08:21:24 i Allmänt,

Visst är jag morgonpigg! Men det var för att Bono började skälla som en galning, Så jag steg upp! idag vet jag inte ännu vad jag har för planer, men imorgon ska jag troligtvis och titta på hopptävlingar! ska bli kul! där känner jag många som tävlar...
här är NellieB och Elvis! <3

Har varit på LOPPISRACE!

Publicerad 2013-07-07 13:52:31 i Allmänt,

Hejsan jag har varit på loppisrace idag! det var hur kul som helst! vi hittade bestick, ett fat, en limpa, lite gymnasieböcker åt Nike, och en kaffekokare! här är det väldigt hett så snart ska jag och simma med Erica! vi hörs och syns<3

Mycket att göra!

Publicerad 2013-07-05 21:40:30 i Allmänt,

hejsan idag har jag gjort mycket! Först var jag och rid aen liten fin flicka som heter Viivi! Det var första gången jag red henne och hon var riktigt kul! Sen var det att byta om och sticka till Fammo! Hon bjöd på kaffe och tårta! Och så har jag målat lekstugan lite till men jag kunde inte göra det så länge för flugoran surrade in i öronen HELA tiden!

ridning, Ellen sent..... Pannkaka!

Publicerad 2013-07-04 22:28:25 i Allmänt,

Hejsan! När jag låg på soffan och undrarde över vadnjag ska göra så ringde Nike och sa att Zicko var ledig på en lektion... Så jag hoppade i bilen och så red jag Zicko på en lektion! Han var huuur cool som helst fast han var sist! Kanske sticker och rida i helgen också! Sen är jag var påväghem så ringde Ellen och frågade om vi skulle göra någonting så dåfor vi ut och cykla! Sen blev vi ganska sent och prata där och då kom jag hem ganska seent! Imrogon ska jag till fammos och sen vet jag inte riktigt! Nej nu ska jag äta nåt mumsigt hej!

Impregnerat fågelskit!

Publicerad 2013-07-04 13:42:44 i Allmänt,

Rolig rubrik va! Nike har åkt till Terjärv för att hålla ridlektioner... Jag kom inte med för att jag håller på att bli frisk och vill inte bli sjukare nu! bye bye!

Sorry!

Publicerad 2013-07-04 09:24:05 i Allmänt,

Sorry för att jag inte bloggade igår... )= Hade ingen lust! Jag var och tittade på idrottstävlingar igår och det var roligt! Träffade lite människor där som var väldigt trevliga! <3 Längtar tbx till ridlägret som jag var på innan vi åkte till USA... Saknar precis ALLT! speciellt människorna som var där... suck... längtan är en fruktansvärd känsla)= Nej, nu ska jag gå ut och göra någonting annat Hejdåååå
Bono som valp! <3

Majs

Publicerad 2013-07-03 16:42:05 i Allmänt,

Hej Jag har varit till stallet och hälsa på Maija eller majs som jag och Nike kallar henne! Där smorde jag också en sadel! Snart ska jag och titta på idrottstävlingar! Kommer fler inlägg hej!

PÅ sommaren borde man INTE vara sjuk!

Publicerad 2013-07-03 13:00:31 i Allmänt,

Hej förlåt för att jag inte bloggade igår men Ellen var här och det blev så sent såjag hann inte! Här är regnar det, det är påväg mot ett åskväder antar jag. Jag är sjuk... Har väldigt tungt att andas.. Känns som om mina lungor kommer sprängas! Snuva har jag också! Man borde inte vara sjuk på sommaren! Suck... Får se vad somgår att göra idag.. Hoppas ni får en fin dag iaf! Ciao!
(:

Ellen

Publicerad 2013-07-02 17:56:29 i Allmänt,

Hej snart ringer Ellen åt mig och då ska vi göra nåt! Det ska bli kul! Kanske vi far ut och cykla? Här är det ganska blåsigt! Min nya header kommer i slutet på veckan eller i början på nästa vecka! Överraskning!

Hemma igen!

Publicerad 2013-07-02 13:59:50 i Allmänt,

Tjenixen! Nu är jag hemma! Det var roligt att sova över! Det bara regnar och regnar..... Jag tror att solen har flyttat... för här är den iaf INTE! Saknar ponnysarna... kanske ska jag gå och hälsa på vår tjocka snart blivande häst mamma! Maija alltså! henne har man inte sett till på länge!
Faktiskt så har jag fotat bilden denna gång! det brukar bara va Nike som gör det liksom!

Sovit hos Amanda

Publicerad 2013-07-02 07:56:15 i Allmänt,

Halllå! Jag har sovit hos Amanda så därför har jag inte inte bloggat.Vi steg upp klockan 8 typ.... Är en aning förkylda men det går.... Får se vad det kommer för inlägg idag? Tjingeling! //Nora

Fakta- Hästarna som finns på min ridskola!

Publicerad 2013-07-01 15:52:25 i Allmänt,

Här kommer fortsättningen. Zicko!!! Zicko heter Zicko inget annat. Han är en glad, busig gammal krutgubbe! fast hela 25 år så uppför han sig lite mer åt fullblodshingst hållet än mot gammal pensionär. Han är mannen i mitt liv! Han blir såå lätt förälskad i! Så gullig att göra saker med. Zicko är verkligen en läromästare. Kanske liiite het emellanåt men det gör inget. Väldigt bra egen motor och bjuder frammåt. SÅ perfection. Han rider jag. ZIcko är lite stressad ibland men om man är snäll mot honom ger han myyycket mer tillbaks. Han är en korsningsponny, och han är tror jag en liten D-ponny. Zicko, är en unik häst.
Baccus Baccus är en 23 årig gammal otrolig klok och cool häst. Han tror att han är kung över världen! Ibland väldigt pigg, ibland väldigt slö men han är absolut baserad på snällhet. ALLA gillar honom på sitt speciella sätt, han har en otrolig vinnarinstinkt och älskar att hoppa och tävla! Han var också en fin lite tävlingsponny när han var yngre. Han är lite busig av sig och har ibland en ssöt busig glimt i ögonen. Baccus är bara såå cool!
Eirian Teija "Teija" Teija är en liten försiktig dam, hon är Josefins halva ponny! Hon är väldigt pigg och lydig, riktigt duktig i hoppning! Hon är väääääldigt känslig i både mun och skänkel och väldigt fin i gångarterna. 8 år och är en renrasig welschponny (stavning på det??). Hon har en bra stam. Teija är en väldigt snäll ponny, hon gillar att bli ompysslad. en riktigt drömponny för många!
Wilma tror jag ni vet om redan! det var låångt att skriv detta inlägg men hoppas det var värt det! tjingeling!

Blåbär!

Publicerad 2013-07-01 12:29:43 i Allmänt,

Hello! Fammo är här just nu! hon kom på middag. Vi har ätit som efterrätt blåbär och grädde! mums!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela