norahansen.blogg.se

Fakta- Hästarna som finns på min ridskola!

Publicerad 2013-07-01 15:52:25 i Allmänt,

Här kommer fortsättningen. Zicko!!! Zicko heter Zicko inget annat. Han är en glad, busig gammal krutgubbe! fast hela 25 år så uppför han sig lite mer åt fullblodshingst hållet än mot gammal pensionär. Han är mannen i mitt liv! Han blir såå lätt förälskad i! Så gullig att göra saker med. Zicko är verkligen en läromästare. Kanske liiite het emellanåt men det gör inget. Väldigt bra egen motor och bjuder frammåt. SÅ perfection. Han rider jag. ZIcko är lite stressad ibland men om man är snäll mot honom ger han myyycket mer tillbaks. Han är en korsningsponny, och han är tror jag en liten D-ponny. Zicko, är en unik häst.
Baccus Baccus är en 23 årig gammal otrolig klok och cool häst. Han tror att han är kung över världen! Ibland väldigt pigg, ibland väldigt slö men han är absolut baserad på snällhet. ALLA gillar honom på sitt speciella sätt, han har en otrolig vinnarinstinkt och älskar att hoppa och tävla! Han var också en fin lite tävlingsponny när han var yngre. Han är lite busig av sig och har ibland en ssöt busig glimt i ögonen. Baccus är bara såå cool!
Eirian Teija "Teija" Teija är en liten försiktig dam, hon är Josefins halva ponny! Hon är väldigt pigg och lydig, riktigt duktig i hoppning! Hon är väääääldigt känslig i både mun och skänkel och väldigt fin i gångarterna. 8 år och är en renrasig welschponny (stavning på det??). Hon har en bra stam. Teija är en väldigt snäll ponny, hon gillar att bli ompysslad. en riktigt drömponny för många!
Wilma tror jag ni vet om redan! det var låångt att skriv detta inlägg men hoppas det var värt det! tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela